Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun süredir kullanmıyorum android fakat crack dosyalı kullandığım bir program vardı full olarak kullanıyordum. eve geçince bakayım crack dosyası duruyorsa haber veririm.
şu anda onu kullanıyorum ama çok detaylı gibi gelmedi yazlığa giderken açtım mekan ismini yazmama rağmen bulmadı ayrıca denem sürümüydü ya bi güncelleştirme yapmak lazım hemde full hale getirmek lazım bi deneyim bunları başka programı önerisi olan var mı ?
Bende bir ara igo denedim fena değildi ama deneme sürümüydü full versiyon tat verecektir sanıyorum yinede konudan epey uzak kaldım kaç zaman yeni çıkanlara göz atmakta fayda var
ben "nişanlı" programını kullanıyorum. tek sorun hala "şuradan, buradan dön" demekte ısrar etmesi ya da parmakla göstermesi :aytuğ sağ-sol terimlerini yükleyemedim henüz sistemine 3 dil seçeneği mevcuttu işaret diliyle 4 oldu hihi
şaka bir yana, ücretsiz android'e uygun bir program varsa benim de işime yarayacak ve kesinlikle daha güvenli olacaktır