Malesef ayni dert bende de var..kadjar ve androit 6.0.1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruyu çözen var mı acaba ? Aracı geçen hafta aldım ve direk telefonu tanıdı. ttnet müzik üzerinden de gayet güzeldi herşey 4 gün önce esrarengiz şekilde bağlantı gitti ve şu anda iphone ile multimedya kısmı buluşmuyor. telefon kısmında hiç bir problem yok ama medya kısmı çalışmıyor. güncelleme felanda denedim USB üzerinden lakin burda sisteme güncelleme gelmiyor, 9 tane uygulama yükledi o kadar. Sistemi güncellemedi yani.
Bununla beraber telefonu da sıfırladım felan ama nafile...
anlamadığım durup dururken niye kesti ??? güncelleme sonrası yaşanmış gördüğüm kadarıyla sorun ama ben ne sistemde ne telefonda güncelleme yapmadım ve yapmadan da bağlantı kuruyordu ios 9.3.3 ile.
Can sıkıcı...
Ben de note4 cihazımla aracıma bağlanamadım.Periyodik olarak 10 sn de bir bağlantı düşüyir ve sonra tekrar bağlanıyor.Arkadaslar lutfen yaedim. Note 4 baglanmiyor. Bu sorunu çözen var mi
Bendede gormuyordu kafasina gore. Telefona bi tane mp3 attim simdi pat diye goruyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denedim. Kesin ve net sonuçla oldu. Bilenle bilmeyen bir olmuyor işte tekrar teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk