Bugün andımız yarın İstiklal MArşımız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkı abi olayı sende farklı yönden ele alıyorsun,buradaki mesele din meselesi değil,inançlarımızı elbette kimse sorgulayamaz,tesettürlü kardeşlerimize bizimde laf ettiğimiz yok,olay tamamen ülkeyi bölmek isteyenlere karşı bir tepkidir,olayın nerede cereyan ettiğine iyi bak derim ve benim ne demek istediğimi o zaman anlarsın...Kimse kimseyi bu vatandan kovma hakkına sahip değildir. Bu vatan kimsenin tekelinde değildir. Sevseniz de sevmeseniz de inançlarından dolayı aşağılanan insanlarla yaşamayı öğrenmek ve kabul etmek zorundasınız. Haber içeriğinde 300 kişiden bahsedilirken konulan resim sadece 3-5 tesettürlü kardeşimin resmidir ve bu haber taraflı hazırlanarak milleti galyana getirmek için yapılmıştır bana göre. Benim eşimde tesettürlüdür ve bu vatan için sizler gibi bizde canımızı vermekten çekinmeyiz ve bunu şehitlik olarak görürüz. Öyle ise bu tartışma niye bende bunu anlamıyorum. Aynı vatanın evlatları olarak aramıza sokulan bu nifak tohumlarını neden bu kadar çabuk yeşertiyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Aşağılansakta, kovulsakta, hor görülsekte bu vatanı ve içinde yaşayan herkesi seviyoruz. Kalın sağlıcakla.
Hakkı abi olayı sende farklı yönden ele alıyorsun,buradaki mesele din meselesi değil,inançlarımızı elbette kimse sorgulayamaz,tesettürlü kardeşlerimize bizimde laf ettiğimiz yok,olay tamamen ülkeyi bölmek isteyenlere karşı bir tepkidir,olayın nerede cereyan ettiğine iyi bak derim ve benim ne demek istediğimi o zaman anlarsın...
Ülkeyi bölmek isteyenlere yazılabilecek en kibar uslubu kullanarak yazdım o yazımı...
Aynı görüşteyim kardeşim,türbanı maalesef malzeme olarak kullanarak halkı bölmeye çalışıyorlar,bizim kızdığımız nokta ve tepkimizin sebebi budur...Bu arada 57 tane sivil toplum ürgütü bula bula 20 tane Türbanlı (o da gerçekten türbanlı mı tarışılır) kiş mi bulabildi? Asıl Ülkeyi bölmeye çalışan bu ve bunlar gibi örgütlerdir.
Lütfen çanak tutmayalım..