An İtibari İle Aracınızın Fotoğrafı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakki abim maskeden vazgecmedim masjeyi biraz daha tatli yaptim o kadar :eyv :eyv

Tayfun abi ne yalan söyleyeyim arabanı gerçekten çok beğeniyorum Rabbim nazarlardan saklasın, kaput maskeside çok hoş duruyordu :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkur ederim kardesim ALLAH HEPİMİZİ NAZARDAN KAZDAN KORUSUN İNSALLAH MASKEYO YENİLEDİM VE BİR KAC SURPRİZLE DONUCEM ARANİZA :eyv :eyv

Merakla bekliyoruz abi :eyv

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayınpederin emektar ve aslan parçası :-) arada da ben :-)

Bu arada tayfun hocam hakkaten o şahinci işi 90lara gömülmesi gereken aksesuarı ısrarla niye takıyon gül gibi arabaya?

Yaz geldi, Fluence boya korumadan geçti ;)

Yaz geldi, Fluence boya korumadan geçti ;)

:masallah maşAllah abi pırıl pırıl olmuş Flu'muz :eyv

yarında nasipse bende geçireceğim inşAllah hava iyi olur :( kaç gündür yağmur-dolu gırla gidiyor hatta o dolu taneleri aracı bile ezmiş :(

:masallah maşAllah abi pırıl pırıl olmuş Flu'muz :eyv

yarında nasipse bende geçireceğim inşAllah hava iyi olur :( kaç gündür yağmur-dolu gırla gidiyor hatta o dolu taneleri aracı bile ezmiş :(

Geçmiş olsun, üzüdüm :( Gerçekten havalar bir garip bu sene...
Boya koruma sonrası görmek isterim fotoğrafları bu arada :)

Geçmiş olsun, üzüdüm :( Gerçekten havalar bir garip bu sene...
Boya koruma sonrası görmek isterim fotoğrafları bu arada :)

Teşekkür ederim abi çok bi yerinde yok Allah'tan 5-6 tane var.

Bakalım abi bi problem veya işim çıkamzsa yarın gidiyorum sıcak sıcak fotoğrafları burdan atar sonucuda akşamleyin konu açarım :eyv takipte kalman yeter abi ;)

Teşekkür ederim abi çok bi yerinde yok Allah'tan 5-6 tane var.

Bakalım abi bi problem veya işim çıkamzsa yarın gidiyorum sıcak sıcak fotoğrafları burdan atar sonucuda akşamleyin konu açarım :eyv takipte kalman yeter abi ;)

Eyvallah ;)

Geri