An İtibari İle Aracınızın Fotoğrafı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tümsek aynadan güzel göründük yahu :-)

py7y8ada.jpg

reveryhu.jpg

vu6y2a5u.jpg

myte5y5a.jpg

7yqy8atu.jpg

Hafta sonu temizliğini yaptık gölgede dinleniyoruz: ))

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yikandik mis gibi
naje4a7u.jpg

Şu jantları verseniz daha güzel olacak ama yanasmiyosunuz bi türlü anlaşmaya: )))

Eğer jantların uygun fiyata indiğini haber alırsam seni kesin haberdar edeceğim ;)
Senin jantları değiştirmek vacip oldu artık :D

Buda Benden Olsun :D

10014329_490745361029319_1990847134_o.jpg

Eğer jantların uygun fiyata indiğini haber alırsam seni kesin haberdar edeceğim ;)
Senin jantları değiştirmek vacip oldu artık :D

Teşekkür ederim: ) dun ise giderken bir fluence gördüm istedigim jantlar var üstünde hemen takıldım peşine sapık gibi: ))) adamı durdurdum ilk önce özür diledim rahatsızlık verdiğim için sonra jantları istedim: ))))) adamda güldu bAna numaramı aldı oğlumla gorusiyim haber veririm dedi bakalım beklemedeyim: )

Teşekkür ederim: ) dun ise giderken bir fluence gördüm istedigim jantlar var üstünde hemen takıldım peşine sapık gibi: ))) adamı durdurdum ilk önce özür diledim rahatsızlık verdiğim için sonra jantları istedim: ))))) adamda güldu bAna numaramı aldı oğlumla gorusiyim haber veririm dedi bakalım beklemedeyim: )

hakkaten polis takibi gibi yapmışsın :D inşallah dileğine kavuşursun bende begendigim arabanın peşine takılıyorum ama yaya oldugum için kaybediyorum hehe

hakkaten polis takibi gibi yapmışsın :D inşallah dileğine kavuşursun bende begendigim arabanın peşine takılıyorum ama yaya oldugum için kaybediyorum hehe

:) adamda şaşırdı ama.ole yapınca ben

Geri