Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yağmur gibisi yok be halil İstanbul ada yarın gelicek diyolar hayırlısı bakalım
biz de bugün AVM de idik güzel bir kare aldım hemen hazır arabada temiz dedim hehe hehe hehe plakalık iptalide hiç göze batmıyor ) bilen bilir nasıl yaptığımı hehe hehe
eve geldikk
sokak lambalarından dolayı kötü çıkmış :S
neyse bir de balkon pozu alalım an itibariyle arkasında peugeot 301 önünde doblo duruyor öylece
An itibari ile J/Fluence yatıyor şuanda yine kirlenmiş ama moralimi bozmuyorum hava yağmurlu yatar arabalar haricinde temiz araba yok
park sorunu insanlara neler yaşatıyor hem kendini hem bizleri zora sokuyor sağ altta dobloya bakın nereye bırakmış sokaktan dönerken 2 manevra yapmak gerekiyor acemi biri vurur geçer geçenlerde aynı yerde bir polo ya vurmuş serseriler Allah bildiği gibi yapsın
mahallemizi diğer fluence ı o da kirli ) önünde ve arkasındaki araçlar aracın durduğu yerdeki binanın arabaları
evin en dip köşesinden beraber fotolarını çektim balkon ıslaktı onun için J/Fluence çıktı ama beyaz şirket aracı Fluence tam çıkmadı