An İtibari İle Aracınızın Fotoğrafı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buda benden olsun :)
1658589_10203122864100866_1551191993_o.jpg

adebemyb.jpg

Pek net çıkmasa da, Denizcilik Fakültesi otoparkındayız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Loş ışık altında olduğu için fotoğraf biraz kumlu çıkmış ama ...

Son düzenleme:
Loş ışık altında olduğu için fotoğraf biraz kumlu çıkmış ama ...

maşallahı var abi :eyv araç güzel duruyor forumda acar ı kullanan bir hayli fazla gerçekten müşteri memnuniyeti çok iyi :) balataları değiştirirken yine acar amı götürsek napsak ben babama dedim inanlar a götür diye ama her an karar değiştirebilirim :) acar dan memnunum bakımını orda yaptırdık 2.elde araç baktık çok iyimserlerdi qw qw

maşallahı var abi :eyv araç güzel duruyor forumda acar ı kullanan bir hayli fazla gerçekten müşteri memnuniyeti çok iyi :) balataları değiştirirken yine acar amı götürsek napsak ben babama dedim inanlar a götür diye ama her an karar değiştirebilirim :) acar dan memnunum bakımını orda yaptırdık 2.elde araç baktık çok iyimserlerdi qw qw

Kesinlikle çok ilgili, bilgili ve müşteri memnuniyetine önem veren bir Renault Servis'i ACAR Renault...
Karşılaştığım tüm insanlar güler yüzlü, ve isteklerimle ilgili ağızlarından bugüne kadar bir kere olumsuz cevap çıkmadı...
Ben çok memnunum, sanada tavsiye ederim, ama tabiki karar senin...

Bu da benim 19 um :)

14872_10202685772979380_446990718_n.jpg

Kesinlikle çok ilgili, bilgili ve müşteri memnuniyetine önem veren bir Renault Servis'i ACAR Renault...
Karşılaştığım tüm insanlar güler yüzlü, ve isteklerimle ilgili ağızlarından bugüne kadar bir kere olumsuz cevap çıkmadı...
Ben çok memnunum, sanada tavsiye ederim, ama tabiki karar senin...

vallahi benimde içim hiç sinmiyor 3 kuruş fazla olsun bizim olsun sürekli gittiğimiz servis olsun :) biz her şeyi acar dan yaptık babamın arkadaşı megane III sw aldı ordan biz bakımı orda yaptırdık araba bakarken sorduk senin dediğin gibi çok ilgililer bak abi neyse yine acar a gideriz :eyv hem daha da bir özel müşteri yaparlar belki bizi :D ben de sevmiyorum servis servis gezmeyi bir tane olsun adam gibi yeter :eyv

1008861_672607422801814_912266999_o.jpg

Geri