Şimdi R5 Coupe...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayaheheAn itibari ile evime 500 m uzakta eve gelene kadar baya yürüdüm yani neyseki çok şükür pırıl pırıl duruyordu
abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayahehe
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abiaynı yorumu tekrar yazmayayım şimdi ALLAH akıl fikir versin diyorum sadece hehe hehe hehe alınma sakın şurda şamata yapıyoruz
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abi
Ev çocuğu nasıl oluyo abi ya hepimiz erkek adamız küfür etmesinibilirz abi hastamısın yoksa canınmı istemiyo ?küfürde neymiş bizi sokak çocuğumu zannettin yavv ev çocuğuyum ben hehe hehe sabahlarız beraber sıkıntı yok zaten yarın işe gitmicem doktora gideceğim rapor alıcam yatıştayız çok şükür
Ev çocuğu nasıl oluyo abi ya hepimiz erkek adamız küfür etmesinibilirz abi hastamısın yoksa canınmı istemiyo ?