Şimdi R5 Coupe...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayaheheAn itibari ile evime 500 m uzakta eve gelene kadar baya yürüdüm yanineyseki çok şükür pırıl pırıl duruyordu
![]()
![]()
abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayahehe
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abiaynı yorumu tekrar yazmayayım şimdi![]()
ALLAH akıl fikir versin diyorum sadece hehe hehe hehe alınma sakın şurda şamata yapıyoruz
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abi![]()
Ev çocuğu nasıl oluyo abi yaküfürde neymiş bizi sokak çocuğumu zannettin yavvev çocuğuyum ben hehe hehe sabahlarız beraber sıkıntı yok
zaten yarın işe gitmicem doktora gideceğim rapor alıcam yatıştayız
çok şükür
![]()
Ev çocuğu nasıl oluyo abi yahepimiz erkek adamız küfür etmesinibilirz
abi hastamısın yoksa canınmı istemiyo ?
![]()