Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araçta hiç bir sorun yoktur 90 hızla giderken araç biranda giderken Su motoru gibi çalışmaya başladı bu esnada sağa çekmeye çalıştım fakat şerit musait olmayınca 1 km öyle gitmek zorunda kaldım ne çekişte bir düşüş nede bir tekleme yaptı Bende ne olur olmaz diye çekici ile aracı çektirdim sizce sorun büyük Birşey mi Bu arada yağı tam suyu tam Arıza lambalarıda yanmadınoldu, hayırdır usta
Araçta hiç bir sorun yoktur 90 hızla giderken araç biranda giderken Su motoru gibi çalışmaya başladı bu esnada sağa çekmeye çalıştım fakat şerit musait olmayınca 1 km öyle gitmek zorunda kaldım ne çekişte bir düşüş nede bir tekleme yaptı Bende ne olur olmaz diye çekici ile aracı çektirdim sizce sorun büyük Birşey mi Bu arada yağı tam suyu tam Arıza lambalarıda yanmadı
Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim akü lambası da yanmadı araç sanayide usta sabah bakacak 2 Ustaya sordum sese göre biri yatak sarmış dedi diğeride eksoz yarılmış yada katalizör arızalanmış deditriger kopmamış
triger kopunca motor çalışıyor...gaza basıyon araba hızlanmıyor...
her şeyi düzgün...bi anda neden su motoru gibi çalışır...bilmiyorum..
çözemedim
haa..alternatörün bilyası falan dağılmıştır...o ses yapıyordur..
akü lambası yandı mıydı...dikkat ettimiydin hacı
Kardeşim sanayiden geldim buji çıkmış yerinden ondan yapmış [emoji3]Kardeşim akü lambası da yanmadı araç sanayide usta sabah bakacak 2 Ustaya sordum sese göre biri yatak sarmış dedi diğeride eksoz yarılmış yada katalizör arızalanmış dedi
Kardeşim sanayiden geldim buji çıkmış yerinden ondan yapmış [emoji3]