Amerikan parklara mühendis yorumu

evet ben de farkettim şimdi. hatta gittim baktım gerçekten öyle. içerisinde bulunan kondansatörden kaynaklı sanırım en kısa zamanda onaracağım :)

Son durumlar nedir..? Elde duruyor mu hala yaptığın modüller...?

Bu modüllerden kalmadı. Yeni modül geliştirdim. Mikroişlemcili bir modül. Piyasada hiç denk gelmedim. Başka modüller de geliştirdim. Videolarını yeni yeni çekip koyuyorum internete. İsterseniz yeni modülü biraz anlatayım. Ben dahil olmak üzere bir çok arkadaşta gündüz farı bulunmamakta. Bu kanayan yaramızı onarmak istedim öncelikle. Modülde amerikan park ve gündüz farı bulunmakta. Bazı yeni kasa civiclerde görüyorum gündüz farlarını turuncu yapıyorlar ve gerçekten çok hoş duruyor. Modülde de araba çalıştığında gündüz farları yanıyor (ön sinyal lambaları 21w gücünde), sinyal verildiği sırada sinyal verilen taraftaki gündüz farı sönüyor sinyal lambası normal şekilde tam yanıp sönme yapıyor. Sinyal kolu normal konumuna getirildiğinde gündüz farı tekrar devreye giriyor. Park lambalarını yaktığımızda ise Gündüz farlarının feri azalıyor amerikan park gibi yanmaya başlıyor. Çoğu alman arabasının gündüz farlarında bu özellik bulunmakta. Ayrıca amerikan parkların şiddetini potla değil butonlarla ayarlanabiliyor. Aynı şekilde sinyal verildiğinde tam yanıp sönme yapıyor. İstenildiği takdirde amerikan parkı veya gündüz farını isterseniz komple hepsini devre dışı bırakabiliyorsunuz. Evde 4 modül yaptım. Birini kendi aracıma taktım kullanıyorum. Birini bir arkadaşa sattım onun da çok hoşuna gitti, hatta aksesuarcılara sormaya başlamış böyle bir ürün satar mısınız diye :D elimde 2 tane kaldı. Siparişler doğrultusunda 50-60 tane üretmeyi düşünüyorum. Detaylı videoyu yayınladığımda renault fan club'da yeni konu olarak açacağım zaten.

Geri