American Park ve Kapi Alti Logo :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maaşallah

süper duruyor yavv kıskandım valla 41 kere maşallah kazasız belasız inşallah :)

cok güzel konuyla alakası yok ama su arka sisin biri orjinalinden yok onun diğerinide yakmak icin sadece ampul mu takılıyo yoksa bağlantısı mı yok kabloda mı çekmek gerek

cok güzel konuyla alakası yok ama su arka sisin biri orjinalinden yok onun diğerinide yakmak icin sadece ampul mu takılıyo yoksa bağlantısı mı yok kabloda mı çekmek gerek

Kablo çekip bağlantı yapmak gerekir sanırım,

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bizim araclarda kablosu mevcut deliği varsa sadece ampul takman yeterli , yok ise deldirmen lazim , kendin bile yapabilirsin , bagajdaki kapaği açip bakarsan goruceksin :eyv :eyv

eyvallah yarin hemen bakim :eyv

Yeni gördüm konuyu kusura bakma, her bir uygulama çok güzel olmuş, elinize, yüreğinize sağlık. Güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:bravo

Yeni gördüm konuyu kusura bakma, her bir uygulama çok güzel olmuş, elinize, yüreğinize sağlık. Güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:bravo

Çok Tesekkür Ederim Aykut Abim :eyv :eyv

Geri