American Park ve Kapi Alti Logo :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

Bugün Elektrikçi Arkadaşimla Beraber Kapi Alti Logo ve American Park Modülünü Bağladik.. Baya Uğraştik Ama Değdi :)

Bu Uğraşin Fotografinida Siz Değerli Arkadaşlarimla Paylaşmak İstedim..

AMERİCAN PARK MODÜLÜ...

KAPİ ALTİ LOGO ÇALİŞMASİ...

VE SON OLARAKDA ARKA TARAFDAKİ SİS FARİNİ HER İKİ TARAFTADA YANMASİ İÇİN BOŞ OLAN YERE LAMBA EKLETTİM.. FİKİR TUGAY KARDEŞİMDEN ÇİKTİ , UYGULATMAKTA BANA KALMİŞTİ..

GÜZEL BİR KARE..

UMARİM BEĞENİRSİNİZ.. YORUMLARİNİZ BEKLİYORUM...

TEŞEKKÜRLER..

Abi çok iyi yaa :) güle güle kullan abem :)

Her şeyi ile mükemmel olmuş kardeşim. Bu kadar emek verdin sonunda satma da! Amerikan park uygulaması hariç diğerlerini kaça yaptırdın sorması ayıptır? Kapı altı aydınlatması çok güzel görünüyor.:eyv

Her şeyi ile mükemmel olmuş kardeşim. Bu kadar emek verdin sonunda satma da! Amerikan park uygulaması hariç diğerlerini kaça yaptırdın sorması ayıptır? Kapı altı aydınlatması çok güzel görünüyor.:eyv

Tesekkürler Hakki Abim.. :)

Abi Kapi Alti Logosunu 55 TL 'ye Aldim.. Toplamda Bütün Yaptirdiğim İşlemlerede 30 TL Verdim.. :)

Merhabalar. Benimde de megane 2 var sinyallere amerikan park modülü bağlatacağım ama tamponu sökmeden bağlanması mümkün mü acaba ?

tayfun abi allahın emri peygamberin kavli ile megane 2 ne talibim :D şaka bi yana çok ii çok güzel bakıyorsun aracına. biz bakamıoz maalesef arabadan 900 km uzak olunca.

Çok güzel :) ben o arka sisi ekletip pat pat koydum tavsiyedir zevkinize göre tabi :)

tayfun abi allahın emri peygamberin kavli ile megane 2 ne talibim :D şaka bi yana çok ii çok güzel bakıyorsun aracına. biz bakamıoz maalesef arabadan 900 km uzak olunca.

Verirsem Siteden Birine Veririm Zaten Yabanciya Gitmesin Benim Bebeğim.. :) KArdeşim Sende İşin Görevin Gereği Ordasin.. İnşallah Kisa Zamanda Kavuşman Dileğiyle :eyv :eyv

Çok güzel :) ben o arka sisi ekletip pat pat koydum tavsiyedir zevkinize göre tabi :)

Aslinda Tugay Kardeşim Öyle Yapalim Demişti Bana Ama Ben Nasil Durur Acaba Diye Düşünmüştüm. Sonradan da Örnek Bulamadiğim İçin Vazgeçmiştim. Peki Sen Bana , Sana Zahmet Video Çekip Gönderebilirmisin Rica Etsem .?

Sen Beğendiysen Sorun Yok
Kapı Altı Logo Servistede Vardı Dedim Bu Nedir Abi Sana Gelmez Dediler Adamlar Tanıyor Beni

Geri