ALTTAN GELEN SES 1.2 Tce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hikmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eger sadece vites gecislerinde yapiyorsa Motor kulagi yada sanziman kulagi kopmustur abi.

sadece 2 den 1 geçerken oluyor ama...uzun rampalarda vites düşerken ses gelmiyor veya ben duymuyorum ???
servise gidince söylediğini belirtirim...sağolasın

Benim bundan önceki aracim kiaydi. Onda sanzuman kulagi kopmuştu ve sadece geri viteste dediginiz sesi yapıyordu. Diğer viteslerde hiçbir problem yoktu.

vites kutusu değişiyor.

dün yeni bir şey farkettim. araç otomatik viteste iken, (durmaya yakın olduğu için 2.viteste olduğunu düşünüyorum) rampaya vurduğumda 2 den 1 çekiyor vitesi ve o geçiş esnasında sürtme sesi gibi bir ses geliyor . onun haricinde çok çeşitli denemeler yaptım ses gelmedi.

vites kutusu değişiyor arkadaşlar.

garantiden mi değiştiriyorlar ücret ödenecek mi?

vites kutusu değişiyor arkadaşlar.

arkadaşlar bu şanzıman/vites kutusu değişiklüinden dolayı aracı satarken sıkıntı yaşar mıyım? sonuçta sıfır aldığım bir araç ve benim bir kusurum yok ve işlem görmüş bir araç olacak.
eğer sorun yaşarsın diyorsanız, bu mağduriyetimi renaulttan şimdiden talep edebilir miyim?

bu konu hakkında fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Aracınız bir miktar değer kaybı yaşayabilir, sonuçta ciddi bir ünite değişimi yapılıyor. Vites kutusu değişikliği sonrası sorun yaşamaya devam ediyor musunuz acaba? Garantiden bile olsa toplam ne kadarlık bir onarımdan söz ediyoruz?

Teşekkürler, iyi günler.

Geri