Allah Aşkına sürdüğünüz araçların Kul yapısı olduğunu unutmayın..

Allah rahmet etsin Allah kazalardan esirgesin. Tamam bütün ölümlü kazalar yüksek hizlardan olmuyor ama genel olarak aşırı hız sebep oluyor. Aslında hepimizde vardır bu güçlü motorlu araçlar yok şu hızı yapsın yok bu hızı yapsın sanki aşırı hızı karşılayacak yollarımız varmış gibi ki olsa ne olacak. Şimdi ki arabaların en kötüsü bile 180 190 km hiza çıkabiliyor bu hizlarla gidilecek ne var ki aslında bende bunun içindeyim böyle kazaları görünce kısa bir süre aman dikkatli gideyim diyoruz sonra unutup tekrar ibreyi zorluyoruz biz insanlar zoruz.

Allah korusun mekânları cennet olsun

Geçmiş olsun, kolay değil ): Burak Yılmazer özelden yazar mısın, kutu dolu old. için sana yazamıyorum
ozelden yazdim dostum bir ksc mesajini silersen cvp yazabilirsin saniyorum benimkide dolmus bende sildim

Allah rahmet eylesin, Allah hepimizi korusun

Aşağıdaki araç da izmirde çok ünlü olan dgs golf

Artık sahibide yok araba da [emoji17]

Ekli dosyayı görüntüle 19734

Kaç defa dikkatsizlikten ve telefonla kanuşan kamyon şoförü, karşıdan tek şeritli yolda üzerime geldi. Bazen sellektörle bazen kornayla bazende yoldan çıkarak kurtulduk. Sen %100 haklı ol karşıdan gelen sorumsuz mal birisi olduğu sürece kaçacak yeriniz malesef yok :(

* Dikkat ve saygı
* Aşırı Hız
* Aracın Bakımı ( lastikler, farlar vs )

bu tür olaylarla karşılaşmamak için tüm şoförler bunlara dikkat etmemiz gerek.

V Plaka Araç Balıkesir Merkezdeydi Sabırım, Hiç Haberim Olmadı Kazadan.
Kader'dir Yazıldıysa Yaşanır, Allah Rahmet Eylesin..

Allah kimsenin başına dert keder vermrsin

Geri