Alkolllü sürücü Park halindeki aracıma çarptı !!

Kardeşim geçmiş olsun. Valla iyiki adamın sigortası varmış diyorum. o da olmasaymış büyük sıkıntı.

TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN BAHSETTİĞİM KAZAYA AİT RESİMLER.

WV1R82.jpg
[/URL][/IMG]
39YJW2.jpg
[/URL][/IMG]
RJoR86.jpg
[/URL][/IMG]

Hocam öncelikle gecmis olsun .. Allah beterinden korusun .. benimde basima benzer bir olay gelmisti 2011 yilinda sıfır fluence ,2004 citroen ve yilini hatirlamadigim orta kasa passat'a vurmuştum .. bende Honda civic vardi 330 promil alkol çıkmıştı çok talihsiz bi durum .. paşa paşa kendi aracimin ve karşıdaki araclarin olup olmadik tüm masaraflarini karsilamistim .. yani alkollu sürücü karsılar hepsini aksi halde(alkol yoksa) sigorta belli bi tutarini kariliyor ..siz gidip anlasmali bir serviste yaptiricaksiniz aracinizi .. alkollu arkadasa faturasi gönderilcek .. tekrar gecmis olsun

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Bizimde şöyle bir olayimiz yaşandi babam bankanın oraya park etti tam böyle cadde çok işleyen tam arabayi çaliştirdi.
Sağ tarafımız boştu. Pat diye ses geldi bi korktum araba sarsildi motorsiklet çarpti. Motorsikleti kullanan tanidikdi ailesi babamın çaliştigi yerde çalişiyodu. Oyüzden bişeyle uğraşmadık durumları yoktu bizim sanayici abimizi tanıdık. Taksitle yaptilar. Paşa Paşa verdi çünkü bize çarpanda ne ehliyet ne kask ne plaka bizdede böyle oldu.

Tekrardan geçmiş olsun.

Kaskosu varsa o kasko alkollü vatandaşın hasarını karşılamaz. (Karşılamama olayı bu)

Senin hasarını o aracın sigortası her ne şekilde olursa olsun karşılar.
Zorunlu trafik sigortası karşı tarafı mağdur etmemek içindir.

Sizinki karşılanır.Ardından Sigorta şirketi o parayı müşterisinden almaya çalışır sizlik bir sıkıntı yok.

Hatta değer kaybı davası da açın 2 bin de öyle alırsınız.

Böyle insanlara acımayın durumu yok bide içiyor araba kullanıyor.

Geri