Alınası Megane RS faz2... ?

Performasa yonelik bir araca sahip olmak istiyosun ama lpg sorun degil diyosun. Lpgnin sorun cikartip cikartmayacagini bilmiyorum ama lpg cikti cikali insanlarin youmlari hep performansin dustugu yonundeydi halada oyle. Lpg ve performans bir arada olmuyor ne yazikki. Lpg nin oktaniyla benzinin oktani farkli siniflandirmaya sahip ve hic bir lpg 97 oktan kadar performans vermiyor.

Koltuklarda falmorun dedigi gibi rahatsiz bir koltuk. Benim sana onerim faz 1 alip facelift yapip faz 2 gorunumu kazandirman daha karli bir is olacaktir. İcinde sadece 3 farklilik var. 1) faz2 konsol isiklandirmasi beyaz 2) direksiyonda cizik var 3) gostergeler degisik. Benim bildigim farklar bunlar. Bana gore bu farkliliklar olmasada olur. Acikcasi benim aklimda olan bisey facelift yapmak sanada bunu tavsiye edebilirim.

Performasa yonelik bir araca sahip olmak istiyosun ama lpg sorun degil diyosun. Lpgnin sorun cikartip cikartmayacagini bilmiyorum ama lpg cikti cikali insanlarin youmlari hep performansin dustugu yonundeydi halada oyle. Lpg ve performans bir arada olmuyor ne yazikki. Lpg nin oktaniyla benzinin oktani farkli siniflandirmaya sahip ve hic bir lpg 97 oktan kadar performans vermiyor.

Koltuklarda falmorun dedigi gibi rahatsiz bir koltuk. Benim sana onerim faz 1 alip facelift yapip faz 2 gorunumu kazandirman daha karli bir is olacaktir. İcinde sadece 3 farklilik var. 1) faz2 konsol isiklandirmasi beyaz 2) direksiyonda cizik var 3) gostergeler degisik. Benim bildigim farklar bunlar. Bana gore bu farkliliklar olmasada olur. Acikcasi benim aklimda olan bisey facelift yapmak sanada bunu tavsiye edebilirim.

farklar bu kadar değil. dediğin gibi genel olarak çoğu fark görsel gibi. ama kilo olarakta hafifler bizden. ayrıca model yeni. ayrıca km düşük. yine ayrıca kaskolu gezersen 2007 faz2 recaro edition yazanlar ruhsatında 53 milyar kasko değeri var. bizim 42 lira. 2008 olanın kasko değerine baktığımda 2007 recaro editiondan daha düşük nedenini bende anlamadım.

koltuklar evet çok sert recarolar faz1lere göre ancak kıçın başın kesinlikle zerre kaymıyor o koltukta. kendini çok daha güvende hissediyorsun faz1e göre.

faz1 sahibi olup faz2 yi övüyorsam var bi bildiğim :) faz2 alıcaksanda normali almak mantıklı gelmiyor recaro edition varsa aynı paralara.

valla ne bileyim bencede yeni yenidir ...:eyv ama ilk sahibi olsam faz 1 in satıpta ikinci el faz 2 almam ( bunu yapanda yok zaten şu anda :))

Faz 2 nin ön tamponuna bayılıyorum , Bence Mavi Megane mantıklı .

bu bahsetttiğiniz aracın ilk sahibi bildiğim kadarıyla istanbulda bir serviste calışıyordu..ilk ilana verildiğinde böyle yazıyordu..sıfır araba sipariş edildiği icin arabayı satıyordu..bu aracın fiyatı o zamanlar 36 ya kadar düşmüştü..sonra el değiştirdi işte tüp takıldı..şimdi 43 ne kadar doğru bi rakam bilemem ama araç net duruyor..

LPG Varsa beş para etmez...

O canavara bİneceksen lpg olmuyacak bence

LPG Varsa beş para etmez...

ahmet lpg ile ilgili bir kaçtır denk geliyorum çok dik çıkışların var. 'beş para etmemesini' sağladığını düşündüğün sebepler varsa paylaş bizde öğrenelim ;)

Geri