29 Ağu 2016 Konuyu Başlatan #11 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 CemT' Alıntı: Şu aliexpresste çok güzel şeyler var da ortalama 30-50 gün beklemek olmasa birde Genişletmek için tıkla ... bende de öyle yazıyordu bir tanesi 15 diğeri de 10 güne geldi
CemT' Alıntı: Şu aliexpresste çok güzel şeyler var da ortalama 30-50 gün beklemek olmasa birde Genişletmek için tıkla ... bende de öyle yazıyordu bir tanesi 15 diğeri de 10 güne geldi
2 Eyl 2016 #12 YILDIRIM Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 343 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Almak istiyorum aslında ama Megan 2 de led lamba hata verdiriyor... diolla dogrumudur acep deneyen oldumu ?
Almak istiyorum aslında ama Megan 2 de led lamba hata verdiriyor... diolla dogrumudur acep deneyen oldumu ?
2 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #13 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 YILDIRIM' Alıntı: Almak istiyorum aslında ama Megan 2 de led lamba hata verdiriyor... diolla dogrumudur acep deneyen oldumu ? Genişletmek için tıkla ... hata vermeyenler var cree led yazıyor zaten aliexpress de Türkçe olarak baktığınızdada açıklamalarda hata vermeyen falan diye yazıyor.
YILDIRIM' Alıntı: Almak istiyorum aslında ama Megan 2 de led lamba hata verdiriyor... diolla dogrumudur acep deneyen oldumu ? Genişletmek için tıkla ... hata vermeyenler var cree led yazıyor zaten aliexpress de Türkçe olarak baktığınızdada açıklamalarda hata vermeyen falan diye yazıyor.
2 Eyl 2016 #14 osscan Özcan ÖGÜL, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2015 Mesajlar 2,634 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ben aldim hata falan yok. Gayet de şık oldu