Aldığım yakıtı gösterge göstermiyor! yardım lütfen!

Şamandırasız depomu olur yaw :D vardır o sallıyorlar tekerin dönüşü hesaplanıyor Rolantide calısrken yakıt ne oluyor ? geri geri giderken benzinmi cogalıyor. ? Samandıra takılı kalmıstır.

slm..aynı şey benim başımada geldi,yapılacak şey kartı yuvada bırakarak yani kontak açıkken yakıt almamak..kartı yuvadan çıkartın depoyu fulleyin sorun düzeliyor..fakat fullemek şartıyla..
Aynen onu yaptım ve düzeldi kartı çıkararak almak lazımmış servisi aradım... Şamandra meseleside dijitalmiş sensörler gözlerden bahsettiler klasik şamandra düzeni yokmuş servisin yalancısıyım yani...

aynı olay benim başımada geldi servise götürdüm bilgisayara bağlayıp düzelttiler.Öyle olmasının nedeni iste renault'larda benzin ışığı yandığı zaman 1-2 gün araba öyle kalırsa düşük miktar yakıt konulduğunda görmemekteymiş düzelmesi için ya ışık yanık kullanmamaya özen göstericez yada düşük miktar yakıt koymayacağız ışık yandıktan sonra saçma ama ne yazık ki böyle..

saçmalık ben sinirlendim depomu fullettim düzeldi ama sanki cezalandırır gibi göstermeyecekmiymiş:) ayrıca açıklama çok saçma babamın laguna 3 ünde neden böle bir sıkıntı olmuyor? servislerin hiç bişeyden anlamayıp saçma sapan bahaneler bulması çok rastlanan bir durum; geçen bende benzin tüketimi için götürdüm adam saçmaladı durdu topladım getirdim...

aynı olay benim başımada geldi servise götürdüm bilgisayara bağlayıp düzelttiler.Öyle olmasının nedeni iste renault'larda benzin ışığı yandığı zaman 1-2 gün araba öyle kalırsa düşük miktar yakıt konulduğunda görmemekteymiş düzelmesi için ya ışık yanık kullanmamaya özen göstericez yada düşük miktar yakıt koymayacağız ışık yandıktan sonra saçma ama ne yazık ki böyle..
Bunu hangi servis dediyse bir daha oraya götürme derim hocam. 1-2 gün araba öyle kalınca ne değişiyormuş acaba bir sorsaydın onlara, atmışlar resmen. Kartı çıkarıp benzin alın her şey düzelir merak etmeyin..

aynen öyle servislerin çoğu bişeyden anlamıyo sallıyor...

birde üstüne Renaultların genel sorunu diye kendi de bilmediği bir sorun üzerine yorum yapıyor yani tek problem yakıt alırken kartı çıkartmamız gerekiyor..

Yacun kendinden bahsetmişsin 170 daha alarak fullettigini araba 215 e falan doluyo 35 yada 40 tl benzin kalmiş bende ayni olayi yaşadim 4o tl aldim işik yandiginda ibrede oynama olmadi dedim boş basti pompa diye ama ertesi gün 40 daha aldigimda yarim depoyu geçti

Yacun kendinden bahsetmişsin 170 daha alarak fullettigini araba 215 e falan doluyo 35 yada 40 tl benzin kalmiş bende ayni olayi yaşadim 4o tl aldim işik yandiginda ibrede oynama olmadi dedim boş basti pompa diye ama ertesi gün 40 daha aldigimda yarim depoyu geçti
Benzin bitmişti 40 tl aldım ardından hiç oynama olmadı sabah tekrar gittin 168 tl benzin aldı 170 de kesdirttim. Aracı çalıştırdığımda hooop yükseldi... Kart takılımıydı çıkık mıydı hatırlayamıyorum ancak sıfırlamayla fln düzelmedi..

Selamlar ben 2004 megan 1.6 Extreme kullanıcısıyım. Kart üzerinde iken lpg ve benzin i fulledim. 2-3 gün boyunca bir sorunda yoktu fakat bir anda service ışığı ile beraber benzin göstergesi sıralandı ve ışığı yandı. Test mode yapıp göstergeleri sifirlayinca düzeldi ama 1-2 dk sonra tekrar aynı sorun. Sonra sayenizde edindiğim bilgi ile bu sabah kartı cikarip 10 tl lik benzin aldım sorun gitti derken gene çıktı. Bu seferde kontak kapatıp açınca düzeliyor fakat bir kaç dk sonra tekrar aynı sorun.

Geri