Akü Patladı

Çok geçmiş olsun. Bende o kadar sene araç üstündeyim. Ben sadece akü patlamalarını şarj sırasında olur zannediyordum. (Uzun süre sarjda kalıp kuruması sonrasında) Allah muhafaza etsin...

Geçmiş olsun
6 senedir aynı akü var renaultun orjinal sıfır alırkenki akü

Geçmiş Olsun Abim

geçmiş olsun kaputta falan hasar yoktur inşallah

​Geçmiş olsun Emir çok zor olacak bir şey başına gelmiş

Bizim aküde devamlı sarj olurken kapaklarından asit fıskırtıyormus bizde cıkartınca fark ettık gecmıs olsun

Geçmiş olsun. Allahtan kaput açık işlem yapılırken patlamamış.

Sağolun arkadaşlar, kaputta birşey yok, sadece keçeyi yıpratmış, orayıda yıkadım. Akü 2010'da takılmıştı, Mahmutbeyde bi akücü vardı kendileri yapıyordu.

Şimdi sulu akü kalmadı suyu bitmişse bile ayda bir kontrol edip seviyeleri eşitlemen gerekirdi ama olan olmuş artık..Tavsiyem kuru tip akü İnci,Mutlu veya Yiğit akü yerlilerde kalite sırası bu..

Merhaba arkadaşlar, dün sabah işe gitmek için kontağı çevirdim, Gümmmm
Kaputun altından bembeyaz duman çıkmaya başladı, aha dedim araba yanıyor... Açtım akü patlamış.... 2 gündür uşraşıyorum, şarj dinamosu vs. birşey çıkmadı, akü suyu bitmiş olabilir dedi usta. Mutlu akü aldım şimdilik problem yok bakalım...
gecmis oldun bende Povver aku vardı gecen sene durduk yere marsa basınca cat diye bi ses geldi araba komple elektriği kesti akuyu servise gosterdim içerden kopma var dediler.. Mutlu aku bugune kadar hıc sorun cıkarmadı bana her ıkı aracımda mutlu var Mutluyuz sorun yok :) Gecmis olsun .

Büyük geçmiş olsun.

Geri