28 May 2015 Konuyu Başlatan #21 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum.
28 May 2015 #22 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 *Renault9' Alıntı: Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum. Genişletmek için tıkla ... sen söyleseydin yeterdi ben silverimi söker yine yollardım sana güle güle kullanasın
*Renault9' Alıntı: Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum. Genişletmek için tıkla ... sen söyleseydin yeterdi ben silverimi söker yine yollardım sana güle güle kullanasın
28 May 2015 Konuyu Başlatan #23 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 ROADFOX' Alıntı: sen söyleseydin yeterdi ben silverimi söker yine yollardım sana güle güle kullanasın Genişletmek için tıkla ... Söylemen bile yetti abim eyvallah.
ROADFOX' Alıntı: sen söyleseydin yeterdi ben silverimi söker yine yollardım sana güle güle kullanasın Genişletmek için tıkla ... Söylemen bile yetti abim eyvallah.
31 May 2015 #24 elpida Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Haz 2013 Mesajlar 128 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 *Renault9' Alıntı: Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. İnci aküde gayet kaliteli bir markadır, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
*Renault9' Alıntı: Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bulunduğum yerde varta ve mutlu olmadığından inci aldım ve memnunum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. İnci aküde gayet kaliteli bir markadır, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
31 May 2015 #25 cagatay52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2011 Mesajlar 2,690 Tepkime puanı 41 Puanları 0 Yaş 35 VARTA derim renault fabrika çıkışı varta cok güzel akü