Akılsız Başın Cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş Olsun Kerem Abi, Birde İyi Yanından Düşün Ya Aracında İmbolizer Olsaydı ?

Ya neyse şimdilik böyle idare edeyimde bari arka bagajı nasıl açabilirim o anlamda bir yardım şu an tek şöför mahallini açabiliyorum bagajda hidrolik kilit olmadığı için otomatik açılmıyor arka koltuğu yatırıp bagajada girebiliyorum ama uğraştım epey yok açamadım düştüğümüz hallere bak ya:(

benım arabanın tamı tamına 4 adet yedek anahtarı var 1 tanesı cebımde 1 tanesı cuzdanımda 1 tanesı ıs yerındekı masamın cekmecesınde 1 tanesıde evde :) benımde sagım solum bellı olmaz kaybederım dıye tabırı caızse her tasın altına koydum :D

geçmiş olsun abi.

benım arabanın tamı tamına 4 adet yedek anahtarı var 1 tanesı cebımde 1 tanesı cuzdanımda 1 tanesı ıs yerındekı masamın cekmecesınde 1 tanesıde evde :) benımde sagım solum bellı olmaz kaybederım dıye tabırı caızse her tasın altına koydum :D
Kerem Başkan açabilse 10 tane yedek yaptıracakta,açamıyor arabasını...:)

o zaman yapıcak bısey yok usta cılıngıre bayılacak 60-70 neyse ondan sonrada her pantolonun cebıne her masanın cekmecesıne 1 anahtar koyacak :D

Geçmiş olsun Kerem abi.

Çok büyük geçmiş olsn abi :S

Aman ya yoruldum kilitlerin şifresimi ne gitmiş komple yenilenecekmiş çıkmacıdan vs buluruz artık:(kontak için anahtar yaptırayım bari sonra takalım dedik anahtara 40 tl takmaya 40 tl istiyor lavuk yaw dedim 0'ı 30-50 tl kontağın ya hesap yapmayı bilmiyosunuz:(neyse anahtar yaptırmakla filan olacak gibide değil işte öteki anahtarda orjinal olduğu için açıyormuş şu an durumlar bozuk param olana kadar araba hırsızı style gidecez artık toplamda 100 tlye filan hallolur gibi yeter ya canımı üzdüğüme değmeyecek:(

geçmiş olsun

Geri