Air Ride Clio 4 16JSS94

Hayırlı olsun fakat benim pek hoşuma gitmedi. Lastiğin yanağını çamurluk kapatınca bana pek hoş gelmiyor. Tabi ki benim görüşüm sizin içinize sindiyse gerisi önemli değil. Güle güle kullanmanız dileğiyle. Kazasız belasız sürüşler dilerim.:eyv

İsteklerinizi en yakın fırsatta yerine getirmeye çalışıcam inşallah fotoğraf çekicek kadar pek fırsatım olmadı malesef

Hayırlı olsun:eyv

Hayırlı Olsun kazasız belasız sürüşler

Airride konusunda benimde sorularım var. Mesela yol tutuş konfor olayı nasıl oldu.. İnternetten okuduğumuz kadarıyla ne derece doğru bilmiyorum kimi yaptıran memnun kimisi memnun değil yol tutuşu kötü oldu güvensizlik var virajlarda korkuyorum diyenler var.. Yaptırdığınız yer yaapılmadan önce böyle olur şöyle olur detaylı bilgi verdimi artıları ve eksilerini. Yada eskisinden daha mı iyi olur dedi.. Muayeneden geçiyormu.. Detaylıca bir bilgi verirseniz çok seviniriz forumca

Konfor ve yol tutuş konusunda bugun sürekli sınırları zorlayarak girdiğim iki viraja girdim ve bi virajda 60-70 arası girip onden kopma oluyodu araçta bugun 80 ile girdim ve araç çizgisini hiç kaybetmedi diğerinde ise virajda 3'ten 2'ye çekip direksiyonu kırdığımda arka taraf kayıyordu tam bi arkadan itiş araba gibi ama bugun onu yaptığımda yine arabanın çizgiden çıkmaması iyi ki yaptırmışım dedirtti bana. Ayrıca rot-balans ayarına girmediğim için pek hız yapmıyorum ama bugun 140-150 yaptım ve arabanın rahatlayıp orjinalinden kat kat daha fazla konforlu olduğunu hissettim. cok kullanamadığımdan dolayı detaylı bi özümleme yapamadım. kullandıkça + veya -'leri olursa burda paylaşırım tekrar.

maşallah kazasız belasız kullan kardeş.

Aman abim kazasız belasız. Test edicem diye de kendini tehlikeye atma. Tekrar hayırlı olsun. :)

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri