Ailenizin Aracınız Hakkındaki İyi-Kötü Düşünceleri

hani aileden birşey göremedim yanımda olan kız arkadaşıma gösteriyorum 16 jant diye seninki kaç 15 diyorum bir puan mı diyo :)
hehehehehehehehe Yarıldım bu yazıya yaaa :yer:yer Aynı benim kız arkadaşta öyle yaa ofsaytı anlatması daha basit inanki.. hehehehehehe

hehehehehehehehe Yarıldım bu yazıya yaaa :yer:yer Aynı benim kız arkadaşta öyle yaa ofsaytı anlatması daha basit inanki.. hehehehehehe
benim Jantlarda 14 Puan [MENTION=2115]croman[/MENTION] Burak kardesm sen 16 Puan jant alırsan senin jantlara çökerim haberin olsun :eyv :D

hazır ol ozaman gökhan ide jantları geliyor bana haberin olsunn:)

Kullanmama karışmaz babam ama sislerle gezmeme ve elektrik tesisatını kurcalamama çok kızıyo.:D

kırmızı iç dekor paketi ve kırmızı lake çıtalara 750 lira fazla verdik deyince içine oturdu adamın da şimdi alıştı sayılır gerçi direksiyon kırmızı olmasına hala arada bir söylenir ama yapacak bi şey yok :)

Lastikler ne alemde jant + lastik anlasalim :)
lastikler diş olarak 4üde iyi 2si çok çok iyi sıfıra yakın araba otomatik olunca patinaj çekmiyor :) öndekiler 10bin km falan yaptı starmax sıfıra yakın. arkalar yokahama eski ama dişleri gayet iyi jantların balans skıntısı yok kaynak yamuklukta yok alıp kullanacaksın yani :) lastik+jant

birgün babam balkondan beni izliyormuş hacı 131 ile yan vere vere mahallede tur atıyorum bende evin önüne çektim arabayı bi indim babam balkondan el sallıyo ağızındada sigara babam da yılların ustasıdır eli kalınlardan beni yanına çağırıyor hiç gidermiyim :) akşama kadar mahallede dolandım arıyor beni bende senin gibiydim babasının oğlu felan Aklına ne geldiyse affetmiş geri bidaha da yapmadım ama döveydi yanlama değil uçardım o arabayla :D

benim peder fiat tempra 2.0 i.e. ac kullanıyor; alışmış 2 oda 1 salon koskoca arabaya; benim arabaya kapısız araba mı olurmuş diyor :D bir keresinde de uzun yolda "arkaya geçiim de biraz kestiriim" dedi; dedim baba geçme rahat edemezsin, bişey olmaz diyip geçti. sonra da demediğini bırakmadı "bu ne ulan sığmıyorum bu ortadaki ne böyle (arka koltuklar arasındaki dolaptan bahsediyor :D ) diyor :D

ama dış görünüş konusunda ise arabayı ilk gördüğünde "allah allah renault nasıl olmuş da böylesine güzel bir tasarım yapmış" dediydi. :D

Geri