Ailenizin Aracınız Hakkındaki İyi-Kötü Düşünceleri

CenKeRS

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Malum forumdaki herkez aracının iç-dış güzellige önem verir. haftada 2-3kere yıkayınca anneler ''yeter olum manyakmısın'' tarzında söylenir. bi Egzoz takınca Babalar ''bu ne len çok bağırıyo bu'' der...

misal:RS GTI, VTI, Type-R tarzı araçlarınıza aileniz ne gözle bakıyor. Dialoglarınız neler ??

Ya da şu an kullandıgınız aracınızı aileniz ne derece seviyor...??

- Ben Başlıyım :D

- ilk maceram uno ile başladı logosuz panur taktım önden baktı bune lan kazalı araba gibi oldu dedi sök hemen sonra abrth egzoz istiyordum bu egzoz delinnce dedi şana yolda giderken düştü abarh taktık bune lan kafa s.. dedi
- esas maceralar corsada başladı sisleri taktım sonra tabi direk xenon gece gündüz sisler açık babam gündüz ampulmu yakılır kapat sisleri diye söyleniyordu
sonra egzoz takıldı yetmedi düz boru yaptım bune lan böyle ceza yersen sakın karışmam bağlat arabayı dur dedi
araca yay taktım güzel düştü ama burgaz yollarında gezmek sıkıntı oldu bir sağ bir sol klasik cümle ' arabayı yapan mühendisler bunları bilmiyoruz siz onlardan akıllısınız dimi '
corsanın sökmediğim yeri kalmadı bir gün far birgün tampon birgün ateşleme :D oyuncak gibi oynuyordum :D
- arabaaya harcadığın para ile bir araba alınırdı vs
- GTI'ı alırken bu araba ile oynamak yok dedi sonra başladı ralliye çıkıcaz dimi 180 beygirlik araba aldırdın kullanamıyorum ben bunu
- 2 Sene Sonra GTI ile Oynamaya Başlayınca Heralde İsyan Çıkar :D
annem diyor keşke meganı satmasaydık biz onunla mutluyduk

Son düzenleme:
ticariyi dip basınca annemle babam sekmesinden ve basıklığından şikayetçi :D qw

Mahalle arası 1-2 vites sara sara gitmeme kızıyorlar :D
Araba yapcaklarımı söylediğim zaman önce hoplanır sonra çağrılır ne yapcaksın diye. Anlatırım izin verilmez bir gün gider yaptırrım söktürmeye üşendiği için öle kalır :) qw
Bide çok dip park ederim duvara falan babam çıkartırken zorlanır söylenir :D

süper yorumlar :) babam benim arabaya binmiyor halbuki 4cm inik yere traktöre mi bincem diyo :) amortisör patladı annem olayı bilmiyo ama ben anlattım indirdiğimden böle diye ben demiştim olum diyo :) 16 jant alacam diyorum model gösteriyorum olum bu seninkiyle aynı diyor 20 takacam desem tıpa tıp aynı der eminim :) hani aileden birşey göremedim yanımda olan kız arkadaşıma gösteriyorum 16 jant diye seninki kaç 15 diyorum bir puan mı diyo :) gerek yok diyo kısaca bunu sonu yok bizi tek RFC anlar :)

babamın kızıdığı noktalardan biri viraja hızlı girişlerim baba boşuna mı indirdik diyorum sağ koltukta frene basmaya çalışıyo fark ediyorum :)

Son düzenleme:
:D çekiyoruz işte ne yapalım

Babam arabamı kullanmıyor, onu geçtim binmiyor, annem binmiyor. Annem çok güzel oldu araban ama çok bastın diyor, babam senin taaaa bu kadar araba mı basılır diyor :D Anlaşıyoruz ama sıkıntı yok :D

bizdeki biraz farklı peder coupe arabamı alınır manyakmısın satamazsın para etmez fransız arabası yaramaz ben çook çektim 12den sendemi onu istiyorsun çakal işi araba bunlar vb. vb. şimdi kimse inmiyor arabadan :S kardeşim ve babam yarışıyor arabayı kim kaparsa o kullanıyor anahtar yatağımın baş ucunda duruyor sabahta biraz geç kalkarım kafayı kaldırdığımda anatar yerinde yok :S 1 haftadırda yeni jetta yok eniştede satıcak güya satamadı oda olmayınca evde anahtar kapmaca oynuyoruz hani sen sevmiyodun benim arabayı çakal işi diyodun diyorum kullan eski jettanı? neymiş vitesler yoruyomuş onda yaşlanmış ee benimkide düz vites diyince olsun ona binince geçleşiyorum vitesler yormuyor beni diyor teoriye bak :D neyse astra gelicek otomatik biraz rahat ederim gibime geliyor bırakırlar benim arabayı tabi inşallah :)

Malum forumdaki herkez aracının iç-dış güzellige önem verir. haftada 2-3kere yıkayınca anneler ''yeter olum manyakmısın'' tarzında söylenir. bi Egzoz takınca Babalar ''bu ne len çok bağırıyo bu'' der...

misal: GTI, VTI, Type-R tarzı araçlarınıza aileniz ne gözle bakıyor. Dialoglarınız neler ??

Ya da şu an kullandıgınız aracınızı aileniz ne derece seviyor...??

- Ben Başlıyım :D

- ilk maceram uno ile başladı logosuz panur taktım önden baktı bune lan kazalı araba gibi oldu dedi sök hemen sonra abrth egzoz istiyordum bu egzoz delinnce dedi şana yolda giderken düştü abarh taktık bune lan kafa s.. dedi
- esas maceralar corsada başladı sisleri taktım sonra tabi direk xenon gece gündüz sisler açık babam gündüz ampulmu yakılır kapat sisleri diye söyleniyordu
sonra egzoz takıldı yetmedi düz boru yaptım bune lan böyle ceza yersen sakın karışmam bağlat arabayı dur dedi
araca yay taktım güzel düştü ama burgaz yollarında gezmek sıkıntı oldu bir sağ bir sol klasik cümle ' arabayı yapan mühendisler bunları bilmiyoruz siz onlardan akıllısınız dimi '
corsanın sökmediğim yeri kalmadı bir gün far birgün tampon birgün ateşleme :D oyuncak gibi oynuyordum :D
- arabaaya harcadığın para ile bir araba alınırdı vs
- GTI'ı alırken bu araba ile oynamak yok dedi sonra başladı ralliye çıkıcaz dimi 180 beygirlik araba aldırdın kullanamıyorum ben bunu
- 2 Sene Sonra GTI ile Oynamaya Başlayınca Heralde İsyan Çıkar :D
annem diyor keşke meganı satmasaydık biz onunla mutluyduk

Konu tamam da bari içindeki soru cümlesini değiştirseydin Cenker.Yada en azından RS i eklesen daha iyi olurdu.

Konu tamam da bari içindeki soru cümlesini değiştirseydin Cenker.Yada en azından RS i eklesen daha iyi olurdu.
:soruhımm

Geri