Ağır çok ağır bakım

Faturaya Luzum Yok Soz Senettir Bizde

Eyvallah abim :eyv motorun suyunda azalma olduğunu tespit ettiler, fabrika üretim hatası gibisinden bi form tutup sadece sis farkının kapağı için para aldılar qw bir süre daha renodan geçinmeye devam :aytuğ

Eyvallah abim :eyv motorun suyunda azalma olduğunu tespit ettiler, fabrika üretim hatası gibisinden bi form tutup sadece sis farkının kapağı için para aldılar qw bir süre daha renodan geçinmeye devam :aytuğ

Hangi Servisde Oldu Bu İs

An itibari ile 90.k'yı geçtik hocam. Bu sene az km yaptım :)

Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı haftalar.bakımdan sonra kendimi kamyoncu arabamıda as900 gibi hissetmeye başladım ön balatalar fena şekilde ötmeye başladı bakımdan sonra bi sorayım dedim başına gelen varmı neden bukadar aşırı ötüyor balatalar.ustam azkullan susmazsa bakarız gerekirse degiştiririz dedi sizce nedendir.

gecen gün sordum yetkili serviste 80.000 bakıma 980 tl fiyat verdi..

80.000 Bakimi Bende Yaptiracagim İnsallah Bu Yakinlarda Musait Olunca Devirdaim Pompasi Dahil Fiyat Be Cikar Ki Acaba *S.D*
Devirdaim pompası yanlış Hatırlamıyorsam 200 ile 300 tl arası değişebiliyor Yanlış Hatırlıyorsamda Mağzur gör Ama bu fiyat olması gerekli

80000 bakımda neler yapılıyor.yazabilirmiyiz. yetkili serviste.ayrıca değişen parçaları istersek veriyorlarmı..

Geri