AGC 1220rf Teyp Direksiyon kumanda bağlantısı

Kumanda kolu çalışır ancak bilgi ekranı aktif olmaz.
Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık ben aranıza yeni katıldım bende 2011 kangoo 3 var bende bu teyp den almak istiyorum ancak benim aracımda orjinal teyibi almışlar buteyp i takınca kumanda ve ekran aktif olurmu

bu teypten bendede var evde çalıştırmak istiyorum ama soketini bulamıyorum nasıl bulurum acaba ????

O soketi bulamazsınız. Teybi her zaman için mikrofonsuz ve soketsiz satarlar.
bu teypten bendede var evde çalıştırmak istiyorum ama soketini bulamıyorum nasıl bulurum acaba ????

O soketi bulamazsınız. Teybi her zaman için mikrofonsuz ve soketsiz satarlar.

soketi buldum ama çok phalı 80- 90 tl ..
mikrofona gerek yok radyo çalışssın eter yarın bakacam olmadı soketş kendim yapacam...

Uzun aradan sonra tekrar selamün aleyküm :)

Arkadaşlar bu geçen sürede teyp soketlerini tamamen orjinal olarak hiçbir kabloyu kesmeden çevirici soketler ile yaptım. Hatta mikrofon bile yaptım. Orjinal soketler olunca tabi fiyatlar biraz fazla oldu. Ama bence değdi. İsteyenlere de yardımcı oluyorum.

Bana mail adresimden ulaşabilirsiniz.

h.abdullahyilmaz@hotmail.com

Merhaba elimde fluence teyp ve ekran var bunu broadway da kullanma sansım varmi acaba

MErhaba bendede 2004 hb fransız var agc-1220rf teypten aldım. kumandayı çalıştırabildinizmi.

Merhaba, konuyu tekrar hortlatayım, 2013 symbol aracımıza Android teyp takılmış onun için direksiyon kumandası aktif etmek istiyorum ama kablo çiftleri çık karışık geldi diğer araçlardaki gibi değil. Bulabildiğim çiftleri yazdım hangi fonksiyonu aktif ediyor onu da yazdım yardımcı olabilir misiniz? IMG_20240324_095025.webp
Direksiyon kumandası bu şekildeIMG_20240324_094858.webp
Bulduğum çifler de bunlar.

Geri