Agalar Bu Direksiyon Nasıl Adam Olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar selamsız bandosundan mı ? :) benim de karbon işine giresim var iç mekanda, beraber kaplarız olmazsa birgün.

arkadaşlar selamsız bandosundan mı ? :) benim de karbon işine giresim var iç mekanda, beraber kaplarız olmazsa birgün.

Hadi hayırlısı ama iyi düşün bak bakarsın flash'ı komple karbon yapmaya karar veririm filanhehe

Aynen abi basit bir işlem aslında :D öğle yemeği burger kingden abi çok sağlıksız :D

Aynen abi basit bir işlem aslında :D öğle yemeği burger kingden abi çok sağlıksız :D

Dikkatine hayranımda:)mecburen öyle:)bi dahada şöför mahallini terketmem bir yan koltuğa geçtik neler gördük iyimi bak merak ettim yarında arka koltuktan süzeyim birde flashın leş içiniheheamanın kendimden utandım valla12 3

Dikkatine hayranımda:)mecburen öyle:)bi dahada şöför mahallini terketmem bir yan koltuğa geçtik neler gördük iyimi bak merak ettim yarında arka koltuktan süzeyim birde flashın leş içiniheheamanın kendimden utandım valla12 3

Bugünde ben öyle abi mazotsuz şekilde dolaştım ya ilk zamanki barzo halime döndüm :D Ya lastikler yeni kıyamıyorumda :D

35802.jpg

Evettt öğle aralarında şimdilik şöyle bir hal aldı pekte hoşuma gitti bu metal rengiqwazda d7 ile parlatacağım,birde dostlar vernik diye tutturmuştu ama vernik ne için olaki?daha mat yapmazmı?birde göbek kısmına ne yapsam acaba?böyle orjinalimi kalsa yoksa şöyle güzel bir yuvarlak renault logolu birşeymi uydursam?ne dersiniz:byby

​abi çok kolay canını sıkma göbeği çıkar ver boyacıya mat siyah boyat bende zamanında öyle yapmıştım 10 numara oldu tavsiye ederim :eyv

orjinal kalsın abi :eyv , güzel olmuş ..

​abi çok kolay canını sıkma göbeği çıkar ver boyacıya mat siyah boyat bende zamanında öyle yapmıştım 10 numara oldu tavsiye ederim :eyv

Niyeki?Valla bu metal rengi çok hoşuma gitti yaw
qwaz daha pırıldatayım böyle kalsın işte:confused:

kullan abi böyle sıkılınca boyarsın ,olmadı kargola boyar gönderirirm :eyv

Geri