ADVAN RACİNG Jantlı Mavi Megane 2 HB 1.5 dci...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşin özünde herkes fikrini belirtiyor Muhammed. Karşındakine hakaret edip, aşağalamadığın sürece beğenmediğine beğenmiyorum demek, beğendiğine de beğeniyorum demek kadar doğal bir şey yok. Asıl her şeyi beğeniyorsan sende bir problem var demektir. Yani anormal olan bu..

Bana göre bu araca bu jant yakışmamış. Mustafa abinin başlıkta da belirttiği üzere, dikkat jant üzerine odaklı. Dolayısıyla başlık odaklı bir resimde sadece janta yorum yapmam normal. Hani zevk-renk meselesidir kişiye göre bu durumlar ama şu kadarını söyleyeyim; bu araca bu jant çok yakışmış diyenin de zevkinden şüphe duyarım. Kimse yanlış anlamasın zevk-renk meselesi tabii :)

Demem o ki; Burası pışpışlanma yeri değil. bir başlık açıyorsan eleştirilere de açık olmalısın. aa çok yakışmış, maşallah, inşallah diyecek halim yok her fotoğrafa. Neyse o.. Açıkçası herkeste objektif olursa çok daha verimli ve kalite bir RFC oluruz düşüncesindeyim.

Son olarak; benim aracım ''Lamborghini'' değil :D ama bu durum benim yorum yapmama maalesef etkende değil. Ha ben kendi aracımla da böbürlenmiyorum, bir tane post göremezsin kendi aracımla ilgili bu yönde. lakin seninde ''adama bak, almış bir kupe artist artist konuşuyor'' hissiyatının farkındayım. ama aksine ''TRSemih objektif, bu araç hakkaten güzel olmamış'' diyeceğin zaman yakındır. Yorumlarını yaşınla ve tecrübenle ilişkilendiriyorum ve bu konuyu uzatmıyorum.

Konuya değinmen de iyi oldu esasında. Seninle aynı hissiyatta olan arkadaşlarda varsa, onlarda bu cevabı üzerine alsın.

Aslinda ben o cavabi yazarken pisman olmadim'da degil 12 3
benim demek istedigim yha cok insanin moralini bozabiliyorsunuz. Nasil anlaticagimi'da tam bilemiyorum yhane herseyi net net yaziyorsunuz insallah beni anlamissindir Semih abi.

*(TURKCEM PEK IYI DEGILDIR DOGUMA BUYUME HOLLANDALIYIM 1 SENE OLDU TURKIYE'YE TEMMELI DONDUK)*

rengi harika :) 'da o lastik yanağı nedir öyle ufacık janta kamyon lastiğinden büyük yanağı olan lastik koymuş adam hihi çok kötü görünüyor bence, acilen lastik yanakları ufaltılmalı :)

Geri