hosgeldin iyi forumlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wowwww sen bızım tayfayı bılıyosun ya=)
meteyle askerden once her hafta bırlıkteydık, mete askerdeyken yasın benım harbı kardesımdır onla yemedıgımız halt kalmadı abla kardeslere takılıyorduk en son=)
ahmet abı falan hepsını ıyı bılırım, hepsıde benı ıyı bılır=)
zaten ortamlar aynı oldugu ıcın genelde, elbet karsılasırız
ayrıca dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum, cunku pek forum sıtelerını kullanmaya alıskın degılım hatta tek gırdıgım yer burası oda bıraz nadır...
adanada bılıyorsunuzdurkı coupe motorlarından anlayan usta bulmak neredeyse ımkansız... 7 yıldan berı degısmeyen sabıt tamırcım vardı benım. o kısı benım aracın her kablosunu bıle ezberlemıstı... fakat sımdı oyle bırısıyle gorusuyorumkı cocuk tam 15 sene peugeout un kendı servısınde calısmıs, sımdı daha yenı kendısıne aıt bı yer var, cocuk koylu bırısı ama ıscılıgı,bılgısı,emegı,ılgılenmesı bambaska...
abı dedıgım bır kısıde 206 GTI var, motor yenıledı, dondu chıpmıs kapak taslamaymıs vs vs baya ugrastı, 2 ay sonunda tekrar yatak sardı, morallerı bozdu, bu yere goturdum adam gercekten kımsenın yapamayacagı seylerı yaptı. bu durumu gorunce ben oraya 72 model woswos, bır tane focus, kendı arabam, clıo seymbol, sahın vs goturdum. cıddı anlamda gozunu kapatıp cıkıp evınde oturup arabanızı teslım edebılecegınız yer...
adamın durustlugune ve ıscılıgıne cok guvendıgımden dolayı, 2 ortak olarak actıkları kucuk bır yerın kazanmasını ısterım, en azından sızınde denemenızı ısterım, memnun kalmazsanız adama ıscılık falan vermeyın=)
dedıgım yere bıraz destek cıkalım beyler...