22 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #21 umutguzey Adana, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 433 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 kangomania' Alıntı: Marina uygun olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar tarsus da buluşmuyormuyduk.plan değişti ise belirtin de herkes kendini ona göre ayarlasın.
kangomania' Alıntı: Marina uygun olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar tarsus da buluşmuyormuyduk.plan değişti ise belirtin de herkes kendini ona göre ayarlasın.
22 Ocak 2013 #22 kangomania Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2011 Mesajlar 1,674 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 umutguzey' Alıntı: arkadaşlar tarsus da buluşmuyormuyduk.plan değişti ise belirtin de herkes kendini ona göre ayarlasın. Genişletmek için tıkla ... herhangi bir aksilik olur da Adanadan katılım olmazsa diye Mersin içi alternatif mekan belirlendi sadece. buluşmada ve yerinde değişiklik yok.
umutguzey' Alıntı: arkadaşlar tarsus da buluşmuyormuyduk.plan değişti ise belirtin de herkes kendini ona göre ayarlasın. Genişletmek için tıkla ... herhangi bir aksilik olur da Adanadan katılım olmazsa diye Mersin içi alternatif mekan belirlendi sadece. buluşmada ve yerinde değişiklik yok.
23 Ocak 2013 #23 BAm Fatih Onder BİLİR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim
Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim
23 Ocak 2013 #24 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Hadi hayırlısı güzel buluşma olacağa benzer fotoları şimdiden merak ediyorum
23 Ocak 2013 #25 karacan Taylan AYDIN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 2,700 Tepkime puanı 93 Puanları 0 BAm' Alıntı: Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim Genişletmek için tıkla ... inşallah hava güzel olurda keyifle güneşin, buluşmanın tadı çıkar
BAm' Alıntı: Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim Genişletmek için tıkla ... inşallah hava güzel olurda keyifle güneşin, buluşmanın tadı çıkar
23 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #26 umutguzey Adana, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 433 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 inşallah.
23 Ocak 2013 #27 BAm Fatih Onder BİLİR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 inş inş bi aksilik çıkmazda bulusuruz
23 Ocak 2013 #28 tazcan44 Muhammet İbrahim ŞAHİN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 402 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 listeye benide ekleyin anca okuyabildim...
23 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #29 umutguzey Adana, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 433 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 güncel
23 Ocak 2013 #30 kangomania Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2011 Mesajlar 1,674 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 tazcan44' Alıntı: listeye benide ekleyin anca okuyabildim... Genişletmek için tıkla ... eklemiştik, 4 Mersin 2 Adana var şimdilik BAm' Alıntı: Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim Genişletmek için tıkla ... Ben büyük ihtimal Mersin den gideceğim. Hep birlikte gideriz buradan
tazcan44' Alıntı: listeye benide ekleyin anca okuyabildim... Genişletmek için tıkla ... eklemiştik, 4 Mersin 2 Adana var şimdilik BAm' Alıntı: Süha , mehmet siz mersindenmi gitceksiniz yoksa tarsusda mı olucaksanız Mersinden gitcekseniz peş peşe gidelim diyecektim Genişletmek için tıkla ... Ben büyük ihtimal Mersin den gideceğim. Hep birlikte gideriz buradan