31 May 2011 #21 Mesut 16 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Şub 2011 Mesajlar 285 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 belkide yanlıştır belkide biliyorsunuzdur fakat otomotik yağı diyorlar ondan koyabilir
31 May 2011 #22 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 olum ne adamsın beni arıyon ben dod4 diyorum bide buraya konu açıyorsun bize güvenmeyin ha yazdım bunu biyere
olum ne adamsın beni arıyon ben dod4 diyorum bide buraya konu açıyorsun bize güvenmeyin ha yazdım bunu biyere
31 May 2011 #23 laguna60 Kadir ÇAKIR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2011 Mesajlar 2,284 Tepkime puanı 58 Puanları 0 Yaş 48 speedmann' Alıntı: Direksiyon işi tamam dot4 koydu sorun yok, şimdi vites sorunu var... Genişletmek için tıkla ... viteste ne gibi sorunun var?
speedmann' Alıntı: Direksiyon işi tamam dot4 koydu sorun yok, şimdi vites sorunu var... Genişletmek için tıkla ... viteste ne gibi sorunun var?
31 May 2011 #24 Dream + Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2010 Mesajlar 138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hemen indirelim şanzumanı...
31 May 2011 #25 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 V6-paz-V6' Alıntı: eyv arkadaşlar dot4 koydum bi sıkıntı yok ancak direksiyon hidroliği sanırsam bitmiş 250ml aldı doldu komple anındada sesi kesti çıt yok artık... peki bu otomatik viteslerde şanzıman için falan değişcek bi hidrolik varmı)) özellikle rampa aşağı inerken vites küçültüğünde vuruo yığılma yapıo Genişletmek için tıkla ... laguna60' Alıntı: viteste ne gibi sorunun var? Genişletmek için tıkla ... Vites küçülttüğünde yığılma yapıyormuş yazmış KürşaD... Dream +' Alıntı: Hemen indirelim şanzumanı... Genişletmek için tıkla ... Ankara'ya gelirse indirirsiniz...
V6-paz-V6' Alıntı: eyv arkadaşlar dot4 koydum bi sıkıntı yok ancak direksiyon hidroliği sanırsam bitmiş 250ml aldı doldu komple anındada sesi kesti çıt yok artık... peki bu otomatik viteslerde şanzıman için falan değişcek bi hidrolik varmı)) özellikle rampa aşağı inerken vites küçültüğünde vuruo yığılma yapıo Genişletmek için tıkla ... laguna60' Alıntı: viteste ne gibi sorunun var? Genişletmek için tıkla ... Vites küçülttüğünde yığılma yapıyormuş yazmış KürşaD... Dream +' Alıntı: Hemen indirelim şanzumanı... Genişletmek için tıkla ... Ankara'ya gelirse indirirsiniz...