Merhaba arkadaşlar benim aracım Renault scanic 1.6 16 valf 2001 model motor kodu k4m megan motor diye geçiyor aracım düşük devirde gaza aniden yüklenince hırıltı sesi veriyor sanki dizel motormuş gibi. boşta veya duruken o sesi tam alamıyoruz yolda net bir şekilde anlaşılıyor bir ustaya gösterdim pek anlıyor gibi gelmedi şanzımandan geliyor şanzımanın inmesi lazım dedi bir arkadaşım vardı saniyide servise bakan o gördü egzozdan geliyor boğazda kaçak fln var dedi 2 tane egzozçuya gösterdim bir şey yok dediler sonra başka ustaya gittim oda yine egzoz dedi bir egzozçuya gönderdi baktı şanzıman alt kulağı kırık belki bundan yapabilir dedi değiştirdim yine aynı ses geliyor gaza aniden yüklenimce sanki bir hırıltı sesi geliyor kime gösterdiysem egzoz diyor hangi egzozcuya gitsemde egzozda sıkıntı yok diyor ustalar araba yolda esneme yaptığı zaman belli oluyor diye söyledi egzoz çulara bunu bilirttim ama yola çıkmaya gelmediler bir şey yok diyip gönderdiler biri dese sorun şurda şunu değişelim geçer yapıcam ama yok yardım edin lütfen