Acil yardim lütfen

cengizbey_13

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
MRB ARKADAŞLAR 1999 MEGANE COUPE 1.6 8V ARACIMIN İÇ SİGORTA KUTUSU ARIZA YAPTI ÇIKMA KURCALANMAMIŞ BİR ADET BULDUM YALNIZ ŞÖYLE BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIM ALDIGIM YER SİGORTA KUTUSUNUN İÇİNİ AÇMAMAK KAYDI İLE İADE KABUL EDİYOR BİR SORUN ÇIKARSA.USTAMINDA DEDİĞİ KUTUNUN İÇİNİ AÇIP ARACA TANITIM YAPICAM DİYOR GERÇEKTEN SİGORTA KUTUSUNUN İÇİ AÇILMASI GEREKİYORMU. BAŞKA BİR USTADA AÇMAK GEREKMİYOR DEDİ ARADA KALDIM.DAHA ÖNCE BU SORUNLA KARŞILAŞANLAR VARSA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.BU FORUMDA ÇOK ŞEY OKUDUM ÖĞRENDİM LÜTFEN YARDIM. SAYGILAR....renorenorenoreno

yokmu kimse......

Megane Coupe İle İlgili Pek Bir Bilgim Yok Ama Mantıken Açılmaması Gerek Sigorta Kutusunun.

benimde mantıgım o yönde inşallah öledir başka yorum yokmu arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yarın taktırıcam lütfen yardım

Sigorta kutusunun içini açmaktan kastedilen ikiye ayrılması mı?

Evet ikiye ayircakmis yani kutuyu acicak usta mantikli gelmiyor bana yarin taktirmam gerekiyor ne yapacagimi anlamis degilim

Arkadaşlar yokmu bu konuya açiklik getiricek kimse........

Güncellll....:) hadi ama yokmu şu derdime derman olcak kimse...

Yalnız sigorta kutusu araca nasıl tanıtılır ki? O zaman açmaya gerek yok diyen ustaya götürün işte :)

Teşekkür ederim banada saçma geldi içinin açilmasi ama yinede bu konuda bilgisi olan vardir sabah foruma tekrar bakarim yorum yoksa gider içini açmayan ustaya taktiririm.. :)

Geri