Acil Ufak Bir Yardım Photoshop CS3 İle İlgili !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CS2 ve CS3 arasında görsellik açısından da biraz fark var ve CS3 sonrasında bu görsellik devam ediyor. O nedenle yeni başlayacak kişilere CS3 önerebilirim. Daha sonra sürüm yükseltince yabancılık çekmemiş olursunuz.

Ek olarak (yanılıyor olabilirim, yanlışla lütfen düzeltin) gif animasyon, hareketli resim hazırlama desteği de CS3 ve sonrasında var.

Pc özellikleri hepsini kaldırıcak derecede Hocam.. Ama bu ps işi sabır ve emek isteyen birşey şahsen ben başladıktan sonra yanlış birşey olursa kızıp komple kapatıyorum :D

İyi bari iş görür demek bir süre daha qw Ona şüphem yok, baştan zaten videolarını izlemeye başladım, daha programı edinmeden, hani hiç uğraşmayayım diye:) Biraz daha videolardan ama bu sefer cs3 videoları bakıp yavaştan girişmek istiyorum. Şimdilik basit programlarla birkaç şey denedim ama ps gibi değil tabii ki, iş açısından kafamda bir şeyler var o yönden motive olurum sanırım, umarım, inşallah :D

Aa komple kapatılır mı video hazırlayanlar bile sürekli geri geri alıp duruyor kıhkıh En önemlisi geri alabilmek olmalı, sabretmek lazım :eyv

CS2 ve CS3 arasında görsellik açısından da biraz fark var ve CS3 sonrasında bu görsellik devam ediyor. O nedenle yeni başlayacak kişilere CS3 önerebilirim. Daha sonra sürüm yükseltince yabancılık çekmemiş olursunuz.

Ek olarak (yanılıyor olabilirim, yanlışla lütfen düzeltin) gif animasyon, hareketli resim hazırlama desteği de CS3 ve sonrasında var.

:eyv Teşekkürler!

ben hala adobe photoshop 6.0 kullanıyrum ve en yenisiyle çok az bi fark var hatta yok gibi hepsi aynı :) 6.0 candır diyorum qw

ben hala adobe photoshop 6.0 kullanıyrum ve en yenisiyle çok az bi fark var hatta yok gibi hepsi aynı :) 6.0 candır diyorum qw

kafamı karıştırmayııın hangisine bakacağım, neyse hiç bilmediğime göre cs3 e yöneleyim en iyisi:) nasıl ki hiçbir debriyaja alışkın olmadığım için clio'nun havadaki debriyajına çabuk alıştım bu da o hesap olur belki kıhkıh ama hangisini kolay bulacağım bir de o var tabii ben bir kurcalayayım bu konuyu.

Geri