Acil Ufak Bir Yardım Photoshop CS3 İle İlgili !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
E-Dergi İle Uğraşırken Sağ Alt Tarafta Bulunan Layer Ekranını Nasıl Becerdi İsem Yok Ettim ve Geri Getiremiyorum o Olmadan'da Bir İşlem Yapamıyorum, Bunu Nasıl Getirebiliriz Bilgisi Olan Varmı ?

Photoshop CS3 Kullanmaktayım !

Üstte File - Edit vs. Yazıyor . Window'a gel altta Layer yazıyor...

Çözüldü Konu Kilitlenebilir :eyv

​Bana cs3'ün indirme linki lazım yaa :)

Millet CS6 kullanıyor boş ver CS3 ü hepsi aynı zaten...

hazır konu kapanmamışken aralarında çok fark var mı sürümlerinin? biraz video izledim sarmayı düşünüyorum ps olayına da, ders materyali falan hazırlamak için :)

hazır konu kapanmamışken aralarında çok fark var mı sürümlerinin? biraz video izledim sarmayı düşünüyorum ps olayına da, ders materyali falan hazırlamak için :)

yok hocam ya pek bi fark yok ben mesela hala cs2 kullanıyorum :) ama cs3 de kullandım cs5 te. pc özellikleriniz iyi değilse cs2 tavsiye ederim..

yok hocam ya pek bi fark yok ben mesela hala cs2 kullanıyorum :) ama cs3 de kullandım cs5 te. pc özellikleriniz iyi değilse cs2 tavsiye ederim..

pc özelliklerimin ne anlama geldiğini anlamadığım için cs2 daha uygun olur sanırım qw fark ettim ki otomobil araştırırken 1.2 ye 16 mı 8 mi olmalı vb bir sürü şey bakıp unutmak üzere de olsa öğrenmişim ama pc daha ucuz ve kolay alındığı için sadece sorup almışım :D

intel core 2 duo cpu

T6400 2.00 Ghz

bellek(RAM):2 GB

32 bit işletim sistemi

diyor ama 3 sene falan oldu sanırım eski bir şeyler olsa gerek.

pc özelliklerimin ne anlama geldiğini anlamadığım için cs2 daha uygun olur sanırım qw fark ettim ki otomobil araştırırken 1.2 ye 16 mı 8 mi olmalı vb bir sürü şey bakıp unutmak üzere de olsa öğrenmişim ama pc daha ucuz ve kolay alındığı için sadece sorup almışım :D

intel core 2 duo cpu

T6400 2.00 Ghz

32 bit işletim sistemi

Bilgisayarınız iyi hocam fena değil. cs2 de kullanabilirsiniz cs3te tamamen size kalmış :)

intel core 2 duo cpu

T6400 2.00 Ghz

32 bit işletim sistemi

Pc özellikleri hepsini kaldırıcak derecede Hocam.. Ama bu ps işi sabır ve emek isteyen birşey şahsen ben başladıktan sonra yanlış birşey olursa kızıp komple kapatıyorum :D

Geri