İcra yolu ile tahsil ettiğim 2003 model bir dizel Reno Clio Symbol aldım. Ama aldığım kişi ya hırsından yağını ve suyunu boşaltmış ya da kendiliğinden azalmıştı. Ama azalmış olması pek bir olasılık değil. Ben de aklıma gelmediği için böyle değiştirmeden yola çıktım. Bi süre sonra yağ simgesi yanıp sönmeye başladı...En son da araba çalışmadı. İndiğinde motordan biraz siyahımsı bir duman çıkıyordu. Yağ çubuğunun ucu erimişti. Su bölümüne su koyduğumda su fışkırmaya başladı... Epey su aldı ara ara koydum. 2-3 defa 5 litrelik sudan bahsediyorum. Yağını koydum. Bir süre sonra araba çalıştı ve yola devam ettim. Yağ sinyali veren gösterge normale döndü.. mecburen yola devam ettim gece yolda kalamazdım. Sorunsuz bir şekilde eve gittim. Sabah korkumdan arabayı çalıştırmadım.
İnternetten baktım;
Motor contası yanmış olabilir diyorlar.... Saniyeye gideceğim ama açıksası bir bayan olarak kazıklanmak istemiyorum biraz bilgi edinmek istiyorum...
İnternetten baktım;
Motor contası yanmış olabilir diyorlar.... Saniyeye gideceğim ama açıksası bir bayan olarak kazıklanmak istemiyorum biraz bilgi edinmek istiyorum...