"aaaah komşu ahh"

apartman hayatı sıkıntı yaw binbir türlü insan var hangi biriyle uğraşacan en iyisi verecen deliliğe millet seninle uğraşacak cenker

Valla ben apartmanımdan Memnunum ne yalan sölim. İstanbulun göbeğinde 5 katlı binanın 2 ev hariç apartman görevlimiz dahıl hepsi Egeli.. Neeedipdunun bizim oolan diyıp duruyorlar :)) sadece benım ev sahıbım ve yan komsum karadenızlı :)).. yanı bızde ole sıkıntılar olameeeyooo.. :D Her aksam komsulardan tabak tabak yemek tatlı vs gelıo.. Seviyorum apartmanımı ve komşularımı ben :)))) :eyv

güzel komşuluk varmış beya...:cool:

Yav o değil biz apartmandayız alt kattaki öğrenciler kızlarla ilişkiye giriyor yav be adam bari kadının ağzına bir şey evdekiler sinirleniyo geçen indik dövüyoduk bi daha yapmadılar tabi

Abi Allah sabır versin ne diyeyim... :D

Yav o değil biz apartmandayız alt kattaki öğrenciler kızlarla ilişkiye giriyor yav be adam bari kadının ağzına bir şey evdekiler sinirleniyo geçen indik dövüyoduk bi daha yapmadılar tabi

helal olsun saa Kerem, adam bundan şikayet edermi, helede bu şekilde ve ortamda, kıskanç çocuk... cenkerbizim komşular ıhtıyar-orta yaş... öle seslere hasretiz beya... arada çocuk sesi oluyo...:cool:

helal olsun saa Kerem, adam bundan şikayet edermi, helede bu şekilde ve ortamda, kıskanç çocuk... cenkerbizim komşular ıhtıyar-orta yaş... öle seslere hasretiz beya... arada çocuk sesi oluyo...:cool:

Bilal abi o sesleri duymaktan artık hep öğrenci bizim apartman bizde erkeğiz yani :D

napcan... çalış senın de olur, sırayla, nasip-kısmetle hesabı bu işler... :cool:

günümüzün apartmanlarının köyden farkı yok.. yanlış anlaşılmasın köylüyü hor gördüğümden değil onlar milletin efendisi ama çok katlı binalarda köyde yaşanılan hayat gibi yaşanmaz ki be kardeşim..

Geri