98 megane 2.0 f7r cabriolet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zerof7r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tmm hacım şimdilik ellemiyorum evet lastiklerle beraber

lastiklerle beraber bile olsa o jantların 30 kilo olması imkansız, bi yanlışlık var bu işte.

Lastik jant ağırlığı değilde 0-100 hızlanması dikkatimi çekti acilen bi 0-100 videosu bekliyoruz...:)

Lastik jant ağırlığı değilde 0-100 hızlanması dikkatimi çekti acilen bi 0-100 videosu bekliyoruz...:)

+ 001

Ataşehirli yakınmışız bende Bostancı'dayım, haftasonu Maltepe'de buluşmamız var senide bekleriz tanışmış oluruz...

seve seve gelirdim ama 2-3 saat sonra bodruma yola çıkıyorum. 10 gün istanbulda olmıyacağım dönüşte seve seve katılırım organizasyonlara.

arkadaslar bunda bu kdr dikkat cekicek ne var zaten bu aracların fabrika verilerine göre 0-100 8 sn bu hava ve yol şartlarına göre mutlaka daha aşağıya yakalayanınız vardır bol oksijenin olduğu bi yerde motorun sesi bile değişiyo bahsettiğim hız standart verilerden 1 2 sn aşağısı bu kdr ilginc olmasının sebebi nedir bahsettiğim hızı bozüyük bursa arası mezitlerde yapmıstım orjinal jantlarıyla elime alıp kronometre tutmadım ama tahminim 8 sn altına indim herneyse su anda üstündeki jantlarla 8 sn bile zor yakalanıyor ama yinede en kısa zamanda ilk fırsatımda bi video cekiceğimden emin olabilirsiniz :)

dostum kaliteli bir hava filtresi kulalndıgında.. ki! 150 hp den bahsedioruzz benzin sıkıntın yok demektir..! hava filtresinden dyno çıktısında 6-7 beygir artması olucaktır.. performans egzoz taktıgın taktirde tabi kaliteli ekipmanlardan bahsedioruz.. 5-8 beygir artma olucaktır..! şayet arabamız cooper s olsa idi sıradan bir civatasını gtir degiştirelim san 2 beygir getirisi oluyoo adamlar herhalgi bir degşiklik yapsın hemen beygir artıyoo..! ayrıca 200 hp den üste çıkman için baya bir masraf yapman gerekicektir...! ayrıca. araban cabrio oldugu için 150 hp f7r lerden daha hantal olucaktır..!150 hp yerine 140 hp hissediceksin rüzgar kat sayısı çabuk hızlanmanı engellicektir.. bizzat eneiymlerimden söylüorum bunları heleki arabanın üstü açıkken basıyorsan.. :) çok tatmin etmicektir atiklik seni... saygılar..

Geri