98 megane 2.0 f7r cabriolet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zerof7r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim düşüncem düşüre bildiğim kdr düşürmek he nolur bu süre 20 değilde 25 30 olur yukarıda yanlış yazmısım 40 50 sn olıcak 200 ü :)

Hakan'ın dediği gibi orjinal F7R motoru 150 HP güç üretir,0-100 hızlanma vidyon varmı merak ettim şimdi,6-7 saniye 150 HP Cabrio için süper bir değer olmalı,daha hafif 200 HP Clio RS ler bile 7 saniye gibi sürelerde o hızlara çıkıyor,senin aracının maşallahı var demek ki...:eyv
Birde Linki verilen F7R - Leyla gerçekten bu sınıfın en iyisi bence de,Clio RS lere plaka okutmakta üzerine yok...:)

hacı sen aracla oynama alıcam aracını ben :)

vay hacım burdamısın sende :) arkadaşlar videom su anda yok üstünde su anda 18 lik itanyan olan cok ağır bi jant takımı var tanesi 30 kg ın üstünde geliyor su anki jantlarıyla 8 9 sn yede 100 km ye cıkıyor orjinal f7r jantları bodrumda o jantlarla 6 7 sn gibi kısa bir süreye inebiliyor evet motorum cok cok iyi arac zaten yazdan yaza kullanılan bi arac olduğu için gayet iyi durumda her yönüyle

30 olmaz ya 10kg felandir belgi takım olarak 30kg da olabilir :)

valla azı coğu ya bu jantlar dandik o yüzden ağır yada cok iyi o yüzden ağır velasımın ağır işte :) :) :) eşşek ölüsü gibi mübarek :)

yok hacım ya bizim yeğenin tartı bozük değilse 100 kg min üstünde geldi dedi ortalama 30 ar kilo demişti

dedim gibi araca bişey yapma aracı alıcam :)

Geri