98 megane 2.0 f7r cabriolet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zerof7r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerof7r

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar f7r motoru 165 hp diye biliyorum bunu dahada güçlendirmeyi düşünüyorum bunun en basit yollarını paylaşabilirmiyiz (chip acık hava filtresi vs vsvs kaç hp güc katar her biri)

2765-98-megane-2-0-f7r-cabriolet-foto-raf0603.jpg
2766-98-megane-2-0-f7r-cabriolet-h3.jpg

Son düzenleme:
Ark bu resimler neden hepsi cıkmıyo düzenleyemedim

Neye göre en iyi yürüyen ????

evet inceledim baya emek harcanmis

benim şu andaki sıtandart haliyle 100 km ye cıkmam 6 7 sn buluyo bunu dahada aşağıya cekmeye calışıyorum çhip olsun hava filtresi olsun bunlarla pekte istediğim performansı alabileceğimi sanmıyorum daha etkili olabilecek bir motor modifiyesi bilgisi olan varmı

dereceli, turbo, nos, headers+sağlam bir egzost sitemi vs kovalıyabilirsin. ayrıca amacın sadece o-100'ünü iyileştirmek ise motoruna ekstra bişey yapmadan kısa oranlı şanzıman ile bu süreyi aşağı çekmen mümkün.

yok sadece 0 -100 değil genel anlamda daha seri bi motor su anda 0-100 ü 6 7 sn 200 ü görme yol durumuna göre 30 40 sn buluyo benim amacım bunu genel anlamda 0- 100 max 5 sn 200 ise 20 sn düşürmek

yukarda yazdığım modifiyelerle 0-100'ünü hedeflediğin gibi 5 saniyelere çekmen mümkün tabii bunun için hem maddi harcama yapman ve emek harcaman gerekiyor.

0-200 km/h'yi 20 saniye düşürme hedefinse hiç gerçekçi durmuyor. subaru imprezalar, mitsubishi evo'lar bile bu süreyi tutturmakta zorlanırken f7r'nin heleki daha ağır olan cabrio versiyonun türkiye şartlarında bu sürelere ulaşması bana pek mümkün gözükmüyor.tabii ki imkansız gerçekten bu süreyi başarırsanda tebrik etmekten başka birşey gelmez elden.

Son düzenleme:
Geri