80.000 bakimi için fiyat aldim.

Utanmasalar faturaya iscilerin sogara parasi yazacaklarmis.

Şimdilik bir kaç sorun var bu hafta hepsine baktırıcam eğer çözülürse 2 yıl en az kullanmayı düşünüyorum fakat bu işi daha önce serviste çalışmış biri buldum ona yaptırayım diyorum orjinal parçaları alıp sonuçta bu fiyat çok pahalı bu araç için ?

Şimdilik bir kaç sorun var bu hafta hepsine baktırıcam eğer çözülürse 2 yıl en az kullanmayı düşünüyorum fakat bu işi daha önce serviste çalışmış biri buldum ona yaptırayım diyorum orjinal parçaları alıp sonuçta bu fiyat çok pahalı bu araç için ?

Bende serviste başusta iken istifa Edip sanayide yer açmış birisine gidiyorum. Yanında da iki arkadaş var onlarda servisten istifa edip gelmişler. Canavar gibiler maşallah ben en son bakımı orada yaptırdım. Ve hiç şikayetim olmadı şimdi kayış değişimlerini de onlara yaptıracam. Daha fiyat almadım ama çok uyguna geleceğine eminim

Bu fiyati bu araba için vermem... gerçi hayat pahalılığı aldı başını gidiyor. Maaşlar hariç hersey artıyor. Limomun kilosu olmuş 15 lira... yuh...

Özür dileyerek soruyorum vites kutusu ne alaka? Niye değişir ki vites kutusu. [emoji848] Biraz iteleme gibi geldi bana.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fiyat adama araba sattırır yahu...
Zaten her kalemin işçiliğini yazığ da üstüne paket bakım adı altında 700 küsü istemek de nedir arkadaş...

Zaten her kalemin işçiliğini yazığ da üstüne paket bakım adı altında 700 küsü istemek de nedir arkadaş...
Hahahah. Hislerime tercüman oldun. Yazacaktım o son satırdaki tutarı ama içim el vermedi [emoji23]

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes vatandaşı dudukleme peşinde...

Sadece o olsa iyi ya bide sök tak diye ayriyeten satır eklemisler

Geri