80.000 bakimi için fiyat aldim.

mehmetfatihakgun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 80.000 Bakımı için bugün Dudulluda ki Karen otomotivden fiyat teklifi ve değişecek malzemelerin listesini aldım. 3.717 TL teklif verdiler sizce bu normal mi? parçaları alıp bilen bir ustaya yaptırmak daha mı yararlı olacaktır. Araç garantisi 1 ay sonra bitiyor.

V3X3lv.webp

En az 2 bin lira karınız olur iyi bir usta bulursanız...

sanki biraz yüksek gibi geldi bana bu rakam. ama sonuçta yetkili servis. birde aracınız dizel. dizelde bakımlar daha masraflı oluyor. ben benzinli kullanıgım için böyle rakamlara alışık değilim. birde debrijaj seti diye bir ifade var oldukçada rakam yüksek. bu km de baskı balatanız mı bitti ?

sanki biraz yüksek gibi geldi bana bu rakam. ama sonuçta yetkili servis. birde aracınız dizel. dizelde bakımlar daha masraflı oluyor. ben benzinli kullanıgım için böyle rakamlara alışık değilim. birde debrijaj seti diye bir ifade var oldukçada rakam yüksek. bu km de baskı balatanız mı bitti ?

bitmeye yakın diyelim kavraması iyi 10.000 km daha götürebilir diyorlar fakat araç vitesteyken üfleme yada sürtme sesi gibi bir ses geliyor o da debriyaj setinden geliyormuş servis debriyaj değişince o sesin kesileceğini söyledi.

Listede yapılacak herşey yaziyorken tutup paket Renault bakımına 770tl istediler mı söküp takmayada 675 yazdılar mı tabi bu fiyat çıkar. Dışarıda yaptırırsan bunları ödemezsin. Bide nedir bu paket bakımı ben anlamıyorum arkadaş basmıyor kafam.

Bide o 266 TL yazdıkları yağın aynısını ben özel Renault serviste işçilik doldurup boşaltma dahil 120tlye almıştım. Yağı gözümün önünde açtıkları için bu kadar eminim

paket renault bakim ne oluyor .zaten kalemleri ustte yazmislar

Eğer aracınızı 2-3 sene daha kullanacaksanız kesinlikle serviste yaptırmanızı öneririm, ileride gelişecek bir arızada iyi niyet müşteri garantisi'nin devam etmesi adına. Daha az kullanırım, garanti bitince satarım diyorsanız karar sizin. Bu arada birkaç servisten daha fiyat teklifi almanızı öneririm...

Yuh derim cok fazla.her kalemi ayri ayri sisirmisler.

Merhaba arkadaşlar 80.000 Bakımı için bugün Dudulluda ki Karen otomotivden fiyat teklifi ve değişecek malzemelerin listesini aldım. 3.717 TL teklif verdiler sizce bu normal mi? parçaları alıp bilen bir ustaya yaptırmak daha mı yararlı olacaktır. Araç garantisi 1 ay sonra bitiyor.

V3X3lv.webp

Ben fluence 80.000 bakimini yetkili serviste yaptirdim ve debriyaj seti ve yagi haric sanirim nerdeyse ayni parclar ve 1.450 tl tuttu. Anormal bi fiyat var orda bence. Baska bir yetkili servisten de fiyat almanizda fayda var.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri