75.000 bakımı geldi çattı..

Michelin De İsrarci Olanlara Continental Tavsiye Ediyorum
Ama Kumho Da Gayet Saglikli Bir Lastik

Bugün bakımı yaptırdım sonunda.Eski ustamıza götürdük,yapılan işlemler ve tutarları şöyle..

Ön Fren balatası 75tl
Arka Fren balatası 50tl
Ön Fren Diski 120tl
Yağ filtresi 7tl
Hava Filtresi 15tl
Polen Filtresi 15tl
Motor Yağı 5Lt 85tl
Balata spreyi 10tl
Disk kenar tornası 30Tl
İşçilik 125tl

Total: 532Tl

Şimdi sıra lastiklerde onun içinde Michealin Energy Saver'ı önerdiler hep onlara bakıyorum..

Kafam iyice karıştı abi herkez farklı markayı öneriyor..

Koşuşturmacadan bir türlü lastikleri değiştirememiştim,sonunda bugün değişiyor lastiklerimiz,o yüzden acil olarak sizden yardım beklemekteyim.Michelin'e karar kıldım fakat Primacy Hp ile Energy Saver+ arasında kaldım ??

Lastik ve bakım konusunda desteğe ihtiyacım var.
Bizim Megane 75.000 km ye dayandı ve üzerinde fabrikasyon lastikleri var.Bakımla beraber lastikleride değiştireceğiz ama lastik marka ve ebatlarından anlamadığım için hiçbir bilgim yok.
Siz olsanız hangi marka lastiği seçerdiniz?,bunu birde 75.000 bakımında değişen neler olacak araçta (yağ vs...) ve ortalama fiyatlar nedir bilgisi olanların yardımını beklemekteyim..

lastik ebatını söylersen sana alacağın lastikte yardımcı olabiliriz ayrıca 75.000 km bakımda da yağ ve yağ filtresi polen filtresi hava filtresi değişir mekanik aksamlar kontrol edilir elektirik aksam kontrol edilir yapılan işlemler bubnlardır dostum yetkili servis ücretide 450 nin altında tutar.. + balata çıkarsa farklı..

205/55/R16 Energy Saverları alamay gıdıyorum şuan :)

Geri