7000 tl kadar tek kapı araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hilmii_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hilmi hocam sen o F7R yi al içini dışını yap güzel araba olur .

6 ya almaya çalış . Bazı ölücüler var siyah F7R yi 7.500 alıp 13.500 e kakalamaya çalışıyorlardı .
Aynı ölücüler el alemin gül gibi arabasını kıskanıp sonrada gazı verip pert ettiriyorlar arabaları.

He o kıskançlara boy boy yerleştirmek müstehak . Nerede Pert araba varsa ona bindikleri için.

6 ya almaya çalış . Bazı ölücüler var siyah F7R yi 7.500 alıp 13.500 e kakalamaya çalışıyorlardı .
Aynı ölücüler el alemin gül gibi arabasını kıskanıp sonrada gazı verip pert ettiriyorlar arabaları.

He o kıskançlara boy boy yerleştirmek müstehak . Nerede Pert araba varsa ona bindikleri için.

dediğinde çok haklısın dedımgım f7r ı telefonda sahıbıyle 6 bıne anlastık adam gonderdım cok guvenılır bı ustamla beraber bugun motorda sorun olacagnı arac sıkıntılı durdugunu soyledıler bende hıc gırmek ıstemedım o ıse elımde felan patlar sonra sıkıntı valla ama alıp motoruyla komple oynayacak bırı varsa onun ıcın hayırlı olur yanı kı zaten soyle dıyım ben sana sahıbı sadece sıgorta kutusu sıkıntılı dıyor bugun cıkmasının en babası 1500 lira olsun sigorta kutusu yanı mantıken ıvırı zıvırı 2000 lira masrafı var dıyelım sence o aracın 2000 lira masrafı olsa sende sahıbı olsan yaptırıp daha pahalıya mı satarsın yoksa o sekıldemı satarsın kı ustamın dedıgıne gore sıgorta kutusunu bılerek sokmusler dıyor motorda bı sorun var bellı sırf arac calısmasın dıye sokmusler alacak kısıde oyle alacak ne cıkarsa bagtına artık hayırlı olsun

Davulun sesi bize uzaktan hoş geliyor o zaman :)

Peugeot 106 yada R5 olabilir :eyv

:bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

Renault 11 de olabilir .

Özellikle Flash S ve Rainbowu şiddetle tavsiye ederim . Hem döşemeciymişsiniz . Flash ve Rainbow da spor koltuklar var oynamaya aşırı müsait .
Kendim Rainbow kullanıyorum 1.6 80 bg , 110 bg lik arabalarla kalkıyorum :D

Geri