7000 KM de 4 aylık araca ne bakımı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okidak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okidak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımı alalı 4 ay oldu ve 7000 km de.3 gün önce bakıma 20 gün kaldı sonra 10 gün kaldı diye yazı çıktı.servisi arayınca getirin yağını filterelerini değitircez dediler.Ben 4 aylık arabada bu ne bakımı dediğimde saçmaladılar ve geldiğinizde servisteki arkadaşım size yardımcı oalcak dediler.Hiç inandırıcı gelmedi bana.

Hocam 1 yıla ayarlı bakım saatleri. Sen alalı 4 ay olmuştur ama saatte 1 yıl gözüktüğü için araba uyarı vermiş.. Yetkili servis ile yüzyüze görüş durumu açıklarlar..

Aracınızın üretim tarihiyle ilgili bir durum. Serviste durumu çözerler sanırım.

Siz aracinizi 4 ay once almis olabilirsiniz ancak aracınızın uretim tarihi daha erkendir.

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Araç fabrikadan çıkar çıkmaz size gelmediği için, bu arada Maşallah iyi km yapmışsınız 4 ayda yani 1 ayda ortalama 1750 km çok iyi rakam :)

4 ayda 7bin iyi bi rakam hocam aramızda 11 ayda 52bin km yapmış olanlar olabilir :D

Bende 11 ayda 32000 km yapmışım ama benimki Giresun İzmit arası hastaneye git gel ile oldu normal günler 10 - 15 km.

Suand renault bayiindeyim; yapilan aciklama aracta yag kontrol sistemi var siz 20 000 km yapmasanizda arac rolantide calistigi zamanlarda yag kullanilmaya devam ettiginden yag incelmis oluyor falan filan.arac garantide oldugundan suan degistiriyorum ama bu konuyu direk tuketici mahkemesine tasuliyacagim arkadaslar

Suand renault bayiindeyim; yapilan aciklama aracta yag kontrol sistemi var siz 20 000 km yapmasanizda arac rolantide calistigi zamanlarda yag kullanilmaya devam ettiginden yag incelmis oluyor falan filan.arac garantide oldugundan suan degistiriyorum ama bu konuyu direk tuketici mahkemesine tasuliyacagim arkadaslar

Kesinlikle değiştirmeyin yağ ışığınızı söndürsünler 20.000 km de aracınızı bakıma götüreceksiniz öyle birşey yok o arızayı bazen veriyor onlara aldırmayın servisler servis ışığını söndürüp göndermeleri lazım sakın bakım yaptırmayın.................

Aracın üretim tarihi ne olursa olsun aracı size verirken ki tarihi sisteme giriyorlar,size satan bayi bunu es geçmiş anlaşılan...

Geri