7 Nisan İzmir Buluşma Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah Fotolar çok güzel herkesin eline ayağına sağlık. Zafer abiye de geldiği için teşekkür ediyoruz. Barış abi eline sağlık farlar çok iyi oldu. Güzel bi gündü iyi şeyler yaptık kaçıranlar kaçırdı bu araçlar bi daha denk gelmez. :)

Bu arada barış abi park lambalarını merakla bekliyoruz :)

Haftasonu yine buluşursak bir tur daha geçeriz üstünden farlar daha iyi olur.

Salı günü gelir ampuller, akşam işten gelince takar hemen fotoğraflar eklerim buraya. Bende çok merak ediyorum hem çamurluk sinyallerine hem parklara aynı ampulu takınca nasıl duracak:eyv

gelen herkezin ayağına sağlık.nekadar kalamayıp gitsemde eğlendim.meg rs şahane dışardan görüp inceleme fırsatım olmuştu ama hiç binip dolaşmamıştım ,bizim arabaya değil eşşeğe bindiğimizi anladım :D zafer abiye de ta akhisar dan kalkıp geldiği için teşekkür ederim.izmir in kemik kadrosu oturdu artık önceden sıkıntı çekiyorduk ama şimdi kadro iyi bundan sonraki buluşmalarda daha iyi kadro olacağına eminim.murat abi nin clio yakından daha iyi duruyo foto larda okadar basık durmuyordu şu andan itibaren melih i tokatlamış durumda leylek melih gezsin basık dediği arabasıyla:D
bu arada ramazan bir sürü foto vardı bunlarımı ekledin sadece :D

Ayaklarınıza sağlık beyler,çok güzel ve aksiyon dolu bir buluşma olmuş,devamını bekliyoruz...:eyv

Zafer Abinin RS in videosu. Neden bende tura çıkmadım ve video çekmedim diye dizlerimi dövüyorum.

Bir dahaki sefere inşallah

Maşallah hepinize Uğur abinin note yi göremedim :D

Fotoğraflar birleştirildi :)

Ne demek Murat, senin arabanın güzelliği için yada benim arabanın güzelliği için ugraşmak arasında fark yok:eyv
barışım eyvallah, ben de parklar için hepsiburadadan beyaz ampul aldım, bakalım nasıl olucak ama senin sarı ampul çok güzel olacağa benziyor, bir de lastik parlatıcsı, temizlik bezi vs.. vs.. aldık bişeyler, paslaşırız yine:)

melikooooo, nerde senin komşu, eklesin kendini siteye de takalım stikcer ı onun arabaya da, çekelim fotoları bol bol:)

uğur, inşallah daha güzel olucak, daha güzel işler yapıcaz:)

gelen herkezin ayağına sağlık.nekadar kalamayıp gitsemde eğlendim.meg rs şahane dışardan görüp inceleme fırsatım olmuştu ama hiç binip dolaşmamıştım ,bizim arabaya değil eşşeğe bindiğimizi anladım :D zafer abiye de ta akhisar dan kalkıp geldiği için teşekkür ederim.izmir in kemik kadrosu oturdu artık önceden sıkıntı çekiyorduk ama şimdi kadro iyi bundan sonraki buluşmalarda daha iyi kadro olacağına eminim.murat abi nin clio yakından daha iyi duruyo foto larda okadar basık durmuyordu şu andan itibaren melih i tokatlamış durumda leylek melih gezsin basık dediği arabasıyla:D
bu arada ramazan bir sürü foto vardı bunlarımı ekledin sadece :D

bu fotografları bulduguna şükretmiyorda...

Geri