6x9 hopörler öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sızın sundugunz onerılerı onerı sunuyorum :D ya kardesım ılk basta teyp okadar ıyı degıl dıye kıytıraktan bısey olsun dedım fazla para vermeyım sonra baska iyi bi teyp gelınce elıme ee ozamn hopörlerımde iyi bişey olsun madem dedım 1 kere alayım sonra uraşmayım tekrar dıye ondan soru soruyorum sureklı.

bizde sana diyozki normal hoparlorle ugrasma bi kere mid takımı ve anfi al bi daha ugrasma :)

bizde sana diyozki normal hoparlorle ugrasma bi kere mid takımı ve anfi al bi daha ugrasma :)
ya elımde mdf kabınım var saglam ondan ona uygun bısey bakıyorum bide oval hopörleri seviyorum ben onlar mıd takımlarla aynı degıl yanı hele o decadelerım olsa ah sımdı bu teyple cok ıyı olurdu ondan kabın ıcıne uygun bakıyorum. anfi için şuan gene hıc bısey dusunmuyorum anca daha sonra bakarım ona suan kendım ıstemıyorum yanı :D siz anfıyı mıd bırakında pıoneer 6994s ıyımı sızce ona gore kafam ona kaydı sımdı yıne :D

buyrun arkadaşlar kabinle teypler yanlız roadstarı gerı ıade edıcem bosuna aldım onu.
kabinin içini kendı capımca ızocamla dosedım :D

3d199.jpg

arkadaşlar bendekı bu sony marka teyp anfısız bass bağlayabılme ımkanım var mı daha dogrusu boyle bısey var mı bılenler yardımcı olabılırler mı ?

Geri