6.11.02

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gs arkadaşlar siz sinirlendikçe fb li arkadaşlara koz veriyorsunuz.siz sinirlendikçe daha da yükleniyorlar..ya sonra ağız dalaşı,hoş olmayan muhabbetler..hiç gerek yok.6 tane yedik,:halay bu bizim işimiz zaten,:halay:halay her zaman fb bizi yeniyor.:halay:halay.deyiverin:sinirli,iş bitsin.sizde feneri bir gün 6-0 yenince (İnşaallah benim torunlar görür) sizde onlara takılırsınız..:eyv

3901_386849274729052_1371356736_n.jpg

Adam haklı beyler... Dağılın :D

ya sen ısrarla anlamamakda direniyosun , yazdıklarımı okudun mu onu da anlamadım ki.. ben de buraya Hıncalın rıdvanın zartın zurtun bisuru konusmasını getirebilirim.. bugun 6 kasım , ve macı hatırlatan bı vıdeo koydum.gelip 17mayısta hatta hatta sımdı bıle baska bı konu acıp biz uefayı almıştık nostalji olalım yazabilirsin ;) eğer bunların muhabbetıne giriceksek bu konu bitmez..

ha ayrıca adama göre haksız kutlama bana göre haklı , baska bı Fenerliye göre de değişir olay.. yada bi gsli de adamlar 6 attı ya kolay bişey değil diyip kutlasınlar da diyebilir.. kişiden kişiye değişir.. sımdı bu eleman bunu konustu dıye bız agzımızı acmayalım o zaman ..

Son düzenleme:

bu hıyarıda hiç sevmem :D hep Fenerbahçe karşıtı yorumlar yapıyo pislik, işine gelmeyincede "anlamsız kutlama" lan siz kaç ay bitirmediniz kadıköy hatırası diye hıyar, ağzımı açtırcaklar şimdi, onu geçtim kadıköyde 1 2 sene önce beraberliğe şampiyon olmuş gibi sevinenlerde sizdiniz hatırlatırım buda ne kadar düştüğünüzün resmidir, şimdi kalkıpta bana maval okumayın. ya benide polemiğe çekmeyin ya :D tutamıyom ağzımı yazıyomda yazıyom bakın gaza getirmeyin sabaha kadar yazarım valla :D

ya sen ısrarla anlamamakda direniyosun , yazdıklarımı okudun mu onu da anlamadım ki.. ben de buraya Hıncalın rıdvanın zartın zurtun bisuru konusmasını getirebilirim.. bugun 6 kasım , ve macı hatırlatan bı vıdeo koydum.gelip 17mayısta hatta hatta sımdı bıle baska bı konu acıp biz uefayı almıştık nostalji olalım yazabilirsin ;) eğer bunların muhabbetıne giriceksek bu konu bitmez..

ha ayrıca adama göre haksız kutlama bana göre haklı , baska bı Fenerliye göre de değişir olay.. yada bi gsli de adamlar 6 attı ya kolay bişey değil diyip kutlasınlar da diyebilir.. kişiden kişiye değişir.. sımdı bu eleman bunu konustu dıye bız agzımızı acmayalım o zaman ..

hehe atarlanmana gerek yok hocam hehe tebrik ediyoruz uzatanıyorsunuz büyütücek birşey yok diyoruz uzatıyorsunuz kıhkıh böyle bir konuyla karşılaşınca arkamızı dönüp gitmemizimi istiyorsunuz ne istiyorsunuz :hıh

umarım yine bir fb gs,biz siz tartışmasına donmez..

Geri