50.000 tl lik kartal :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sifir olsa ne yazar 1924 km gİtmİŞ ve 24 yil beklemİŞ ben o arabanin aksamlarini dÜŞÜnemİyorum

Şaka gibi :D

Diyorsunuz araba cürümüştür,belliki cürük yok dısardan zaten altına üstüne bakılır alınırken ıcı dısı tertemiz bi arac,o kadar etmez elbette benim gözümde 12-15 arası fiyatı var keske tempra motor olsaymıs ama :)

Aslında şöyle birşey var eğer ki bu araca 50.000 tl verilecekse ki ben asla vermem alan kişi tutupta kendide kullanmamalı kullanmak için gider 5.000 tl verir kartal alır biner, burada amaç antika muhabbeti yapmışlar sanırım ama bu aracın o dereceye gelmesi için 24 değil ortalama 60 yaşında olması gerek ve bu araçları boyasına zarar verilmeden çürümesini engelleyerek saklayacak olan varmıdır?.

ilk defa bu kadar temiz tofaş gördüm :D ama bence de o kadar para veren... kelime bulamadım :D :D çok paraa

Durduk yerde arka sinyalleri solmuş :)

Kim verecekmiş o kadar parayı bu araca,sattığı araç neyse sanki ,milleti saf yerinemi koyuyor bu vatandaş.

Ön camda 1918 km yazıyor ,demek ki sıfır olarak nitelendirilemez bu araç,ederi max 12.000 liradır...

Bu arkadaşın aracınada bir latitude vursa ortadan ikiye karpuz gibi dagılır :)
İçi her ne kadar temiz olsada diger aksamların hepsi çürümüştür

nette denk geliyor çoğu zaman bi 40 bindeki broadwayla 10 bindeki bi ara çıkmıştı sahibindene 40 bin kmdekine çok çok iyi bak garajdan çıkarma hiçbi fark yok aralarında bu araçta 1924 km pek inandırıcı gelmedi 24 sene garajda kimse yatırmaz gibi geldi aracı ama giresundaki r-12de 30 bilmem kaç yıl yatmış berki diye bi ihtimal düşünülebilir ama fiyat gerçekten çok fazla

Geri