Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değişen boya vs yazma gereği neden duymuş ki madem sıfır )
Ayrıca 24 yıl nerede sakladı bu aracı da sıfır olarak kalsın, zaman her halükarda metal aksamlarını korozyona uğratmıştır, hele ki antalya gibi durduğu yerde kaporta harcayan bir memlekette.
Aracı trafiğe çıkartmak için yapılabilecek tüm bakımlarının yapılması lazım, ki yağı bile ister kullan ister kullanma 1 yıl sonunda değiştirmek zorundasın, kim bilir ne hale geldi motorun içi.
sıfır bir araçla bir tutulamaz. bence ederi en fazla 15-20 bin arasıdır, o da km'den dolayı.
Evet en fazla ederi 20.000 tl dir. Bir toros var 35 yıllık adam bursadan almış atmış garaja almanyaya gitmiş
aynen dediğiniz gibi aracın paslanmış yerleri vardı o kadar fiyat etmedi.
20.000 tl max dedim ama bunuda o km yi 24 yıl koruduğu için. Tabi ki dediğiniz gibi şuan fabrikadan sıfır çıksın 10 değil 5 de verip almayacağım bir araç kullanmak için.
artık bu devirde kullanılacak bir araç değil zaten, bundan ne klasik ne de nostalji olur.
50-60 yaşındaki chevy'lerde bile hidrolik direksiyon,klima,elektrikli camlar, otomatik vites, bağımsız süspansiyonlar vs. varken buna Araba denmez.
Koç'un zamanındaki aborgaları yüzünden, ülkemizde halkımıza zorla bindirilmiş Araba görünümlü tabut bunlar :berbat istatistiklere baksalar en çok can bu kuş serisinde gitmiştir :berbat
Kısaca gözümde 1 lira etmez
Evet aynen katılıyorum buna rağmen 150 km hızla giderken arkamdan bana bir şahinin sellektör yapması bunun bir işareti zaten.
Neye dayanarak o kadar bir hıza çıkıyorlar o tabutla anlam vermek güç.